Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1089 від 14.10.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

В церкві «Христос є відповідь» відбувся День Подяки

В церкві «Христос є відповідь» відбувся День Подяки

Про те, як важливо бути вдячними говорили на святковому зібранні у церкві «Христос є відповідь», присвяченому до Дня Подяки, що уже традиційно відзначається восени.

200 людей прийшли на святкове богослужіння. Серед них не тільки прихожани церкви, але й вимушені переселенці та інші рівняни. Багато людей прийшло на свято після очних клінік, які проводила церква у Рівному й останні декілька місяців вони відбувалися кожний тиждень. За пів року близько 1000 людей безкоштовно перевірили зір і отримали окуляри у подарунок. Також на свято завітали люди, які побували в Карпатах разом з церквою «Христос є відповідь». Прийшли церкву привітати й служителі з інших церков.

На зібранні лунали заклики дякувати Богові за все. Пастор Тарас Сень в центральній проповіді розповідав, за що потрібно дякувати найбільше – за спасіння в Ісусі Христі, прощення гріхів, за те, що Бог нас робить Своїми дітьми по вірі і приготував нам місце в Царстві Небесному.

«Я хочу подякувати Богові за те, що знайшов мене, маленьку піщинку, у цьому величезному світі. За те, що Він дає мені Свою милість і благодать. Він виправив моє життя, яке повернулося на 180 градусів у кращу сторону», – розповіла Христюк Лариса, медпрацівник, м. Рівне.

«Я дякую Богу постійно. І на кожному відрізку свого життя, я дякую за різне. На сьогодні у своєму віці, маючи певний досвід, я дякую Богу за те, що коли я зробив до Нього крок, то Він зробив до мене десять кроків. І так я Його знайшов і відчув Його присутність. Звідси випливають усі мої подяки», – поділився враженнями Дучук Ярослав, капелан, служитель християнської церкви.

Присутні насолоджувалися прекрасним співом групи прославлення. Також в зібранні брали участь діти, розповідаючи вірші. Після богослужіння усі учасники зібрання мали гарний час спілкування. Усіх присутніх пригощали ароматним чаєм і смачним печивом.

Пресцентр церкви «Христос є відповідь»

14.10.2022



Рівне-Ракурс №10 від 14.10.2022p. 
На головну сторінку