Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1093 від 10.11.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Зубна паста на обличчя: в чому її користь і як її застосовувати?

Зубна паста на обличчя: в чому її користь і як її застосовувати?

Зубна паста на обличчя – корисні властивості.

Діючи на вогнище запалення, паста для чищення зубів знищує мікроби.

До інших властивостей відносяться:

антибактеріальний ефект;

підсушування;

відбілювання.

Паста допомагає впоратися не тільки з почервонінням, але і слідами від них.

Засіб є ефективним в боротьбі з прищами, вуграми, почервонінням і роздратуванням на обличчі. Для косметичних цілей краще вибирати звичайну пасту білого кольору. Вона повинна бути без добавок, містити в складі трави – ромашку, дуб або шавлію.

Перш ніж використовувати її для обличчя, необхідно протестувати на непомітний ділянці шкіри і перевірити на наявність можливої реакції у вигляді почервоніння.

Як застосовується зубна паста для обличчя?

Перед нанесенням пасти необхідно очистити обличчя від косметики і забруднень. Наносити її можна просто пальцями або за допомогою щітки для зубів. Але потрібно бути обережним, сильно не натискати, щоб не травмувати шкіру.

Для різних випадків і проблем зі шкірою існують свої рецепти:

Для позбавлення від прищів або вугрів необхідно нанести трохи пасти на шкіру і залишити на 30 хв. Нанесення здійснювати м’якими рухами, охоплюючи всю зону висипань. Шкіра при цьому повинна бути злегка вологою.

Паста для зубів може застосовуватися також як тонізуючий засіб. На обличчя наноситься велика кількість пасти (товстим шаром) на 5 хв., після чого змивається водою кімнатної температури. Потім наноситься крем. Зникне блідість шкіри, пігментні плями освітляться;

Засіб є ефективним в боротьбі з веснянками. Наноситься на пару хвилин, змивається водою. В результаті веснянки збліднуть.

Як бачите, зубна паста для шкіри обличчя є дієвим способом позбавлення від багатьох проблем.

Але не варто зловживати цим методом, оскільки паста все-таки не вважається засобом догляду за обличчям. Вона може викликати побічні ефекти. Використовуйте її з обережністю і нечасто.

10.11.2022



Рівне-Ракурс №10 від 10.11.2022p. 
На головну сторінку