Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1093 від 10.11.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

У Квасилові відбудеться благодійний концерт Віктора Павліка

У Квасилові відбудеться благодійний концерт Віктора Павліка

19 листопада о 19:00 у Квасилівському будинку культури відбудеться благодійний концерт за участі видатного українського артиста Віктора Павліка. Таким чином артист прагне долучитися до відновлення культурного осередку Рівненської громади та допомогти зібрати кошти на ремонт будинку культури у Квасилові.

Мова йде про ремонтні роботи самої будівлі Квасилівського будинку культури, облаштування навчальних аудиторій, придбання необхідного для навчання дітей обладнання. Усе задля того, аби діти у Квасилівському будинку культури мали всі необхідні умови для розвитку свого таланту.

«В тяжкий час допомагають світлі люди. Ми запустили процес відродження в Квасилівському будинку культури і нам дуже приємно, що до нашої ініціативи долучився Віктор Франкович. Просимо усіх долучитися до поширення інформації про наш будинок культури та про концерт Віктора Павліка. Адже частина коштів з квитків піде на ремонтні роботи нашого БК, для наших діток. Ось чому важливо, щоб кожен з вас прийшов на концерт. Саме зараз волонтери займаються розповсюдженнями квитків», – про це розповів організатор концерту, виконуючий обов’язки керівника Квасилівського будинку культури Павло Дмитришин.

Підтримати таку ініціативу вирішив і секретар Рівненської міської ради Вік­тор Шакирзян. Каже – переконаний, депутатський корпус Рівнеради, керівництво міста теж підтримають цю неймовірну ініціативу дирекції закладу, і зі свого боку зроблять все можливе, аби Квасилівський будинок культури отримав новий творчий подих і став місцем активного мистецького життя з насиченою культурною і концертною програмою.

«Все залежить від нашої участі, нашої активності, нашого бажання стати учасниками дійсно корисного і важливого для всієї нашої громади проєкту. Особливо для дітей це дуже важливо, тому що діти мають займатися в нормальному приміщенні і ми маємо дбати про безпеку дітей. Про те, аби вони мали змогу розвивати свій талант, бачити у себе в закладі кращих українських артистів, спілкуватися з ними і переймати їхню майстерність. На мою думку, цей проєкт вдало поєднує всі ці аспекти і допоможе в розвитку закладів культури нашого міста», – зазначив секретар Рівнеради Віктор Шакирзян.

До слова, низка відомих українських артистів уже дали попередню згоду долучитись до вищезгаданого проєкту. Їхні імена організатори акції поки тримають у секреті, тож, з нетерпінням чекаємо анонсів про нові топові концерти у Квасилові.

10.11.2022



Рівне-Ракурс №10 від 10.11.2022p. 
На головну сторінку