Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1096 від 08.12.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Чому навіть найкрасивіші фіалки в домі не до добра:

Чому навіть найкрасивіші фіалки в домі не до добра:

забобони і прикмети, пов’язані з цією кімнатною квіткою

Красиві фіалки завжди прикрашали підвіконня наших будинків. Але, як виявляється, на енергетичному рівні у фіалок дуже згубний вплив. Щоб не накликати на себе біду, важливо розбиратися в цьому.

З фіалками, як це часто говорять сьогодні, все не так однозначно. Хтось бачить в цій кімнатній квітці тільки погане і вірить в найнеприємніші забобони, пов’язані з нею. А комусь до душі зовсім інша версія. Якій з них вірити, ви зможете вирішити самі після прочитання цієї статті.

Почнемо з неприємного, щоб завершити статтю на радісній ноті. Існує думка, що фіалка – це квітка небіжчиків. Тому приймати в дар таку рослину не варто, оскільки можна накликати на себе біду, пов’язану зі здоров’ям.

Згідно з давнім повір’ям, фіалки відлякують чоловіків. Тому, якщо ви ще незаміжні, не варто ставити цю квітку у себе вдома, інакше ви прирікаєте себе на самотність. А ось якщо у вас вже є фіалка і вона зачахнула, це означає, що рослина увібрала в себе всю негативну енергію з квартири. І, можливо, навіть забрала хворобу свого господаря.

На місці пішовшої на спокій квітки потрібно неодмінно посадити нову. На сході кажуть, що фіалка притягує в будинок достаток і гарантує родині мир, спокій і гармонію. У житлі, де росте ця квітка, люди ніколи не сваряться і чуйно ставляться один до одного. У такій квартирі завжди тепло і затишно.

Чи варто вирощувати в будинку фіалки?

Ось і думай тепер, кому вірити і як бути. І красиві ж фіалки! Око радіє, коли на них дивишся. Стільки кольорів і форм – неймовірна різноманітність! До речі, залежно від забарвлення квітів змінюються і прикмети, пов’язані з нею.

Так, наприклад, червонуваті фіалки віщують появу в житті господині будинку нового пристрасного коханця. Також існує повір’я, за яким червоні суцвіття служать приманкою для грошового потоку.

Фіалка з блакитними суцвіттями ідеально підходить творчим натурам. Люди вірять, що ця квітка служить джерелом натхнення і підживлює людину відповідною енергією. Такі квітки можна сміливо садити в різних художніх або танцювальних школах для дітей.

Якщо ви потребуєте перезавантаження і духовного зростання, заведіть вдома фіолетову фіалку. Завдяки цій рослині ви зможете домогтися гармонії в житті, зміцнити свої найкращі якості, а також зможете розвинути інтуїцію.

Квітки рожевого кольору відповідають за стан здоров’я свого господаря. Вважається, що такі фіалки можуть знизити апетит і попередити появу різних хвороб. Крім того, рослина з рожевими суцвіттями підтримує людину в емоційному плані і допомагає справлятися з проблемами. Якщо у вашому житті їх багато, сміливо заведіть вдома таку фіалку.

08.12.2022



Рівне-Ракурс №10 від 08.12.2022p. 
На головну сторінку