Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1098 від 23.12.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс економiки

Корпоративний стиль одягу та його важливість для бізнесу

picture

Корпоративний одяг потрібен не лише великим підприємствам, а й локальним компаніям, стартапам та маленьким бізнесам. Адже він є важливою складовою корпоративної культури, сприяє правильному позиціонуванню бренду та, як свідчать деякі дослідження, покращенню статусу компанії. Нанести корпоративний логотип якісно можна за допомогою такого обладнання, як промислова вишивальна машина. Тож якщо ви давно планували подбати про якісну форму для своїх співробітників — настав саме час!

Що таке корпоративний одяг?

Одяг у корпоративному стилі — це оригінальні моделі в кольорах компанії. Як правило, на таке вбрання наносять фірмовий логотип компанії, особливу фурнітуру, яка робить одяг впізнаваним.

 

Корпоративний одяг обирають компанії різних напрямків бізнесу: від харчової промисловості, салонів, магазинів до IT-галузі. При цьому, корпоративне вбрання — це не обов'язково (і далеко не завжди!) уніформа, яку співробітники носять постійно. У більшості компаній, корпоративний одяг — футболки, худі, бейсболки та інші елементи вбрання, які можна носити на роботу опціонально, коли таке бажання є. 

Переваги корпоративного стилю одягу

Корпоративна культура

Стиль компанії — важлива складова її культури. Зазвичай колектив, який носить уніформу або одягає корпоративний одяг на певні події, є більш згуртованим. Так відчувається залученість в життя компанії, а нові співробітники можуть швидше “влитися” в колектив. 

Можливість позиціонування бренду

Клієнтам властиво підсвідомо звертати увагу на деталі. Вашу компанію легше запам'ятовуватимуть, якщо бачитимуть характерні для неї кольори та логотип. Якщо ваша компанія досить довго працює на ринку, то саме корпоративний одяг може допомогти нагадати про неї, залучити більше висококваліфікованих працівників та зацікавлених клієнтів. 

Підвищення довіри до компанії

Якщо корпоративний стиль одягу продуманий ретельно, так ви виявляєте турботу про працівників. Особливо, якщо вбрання — зручне, стильне та сучасне. 

Як обрати корпоративний одяг?

Головна вимога — це якість. Тож надавайте перевагу вбранню з натуральних тканин, а також подбайте про професійне нанесення логотипу. Корпоративний одяг — зовсім не та стаття витрат, на які потрібно економити. 

 

І звичайно ж, не забувайте про вибір правильного розміру. Заздалегідь продумайте, які параметри вбрання підійдуть ідеально.

 

За надану інформацію для статті дякуємо ТМ Ricoma. Це представник американської компанії з виробництва професійних та побутових вишивальних машин RICOMA. 

 

23.12.2022



Рівне-Ракурс №10 від 23.12.2022p. 
На головну сторінку