Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1100 від 12.01.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Банановий трюфель

Банановий трюфель

200 г білого шоколаду; 50 г вершків 33%; 50 г бананового пюре; 10 г глюкозного сиропу.

Вершки перелити в сотейник, додати бананове пюре. Довести масу до кипіння. Шоколад поламати на шматочки і залити гарячими вершками. Дати кілька хвилин постояти та перемішати. Шоколад розтане. Якщо цього не сталося, прогрійте масу в режимі пульсацій у мікрохвильовій печі. Пробийте ганаш блендером. Обов’язково! Затягніть ганаш плівкою в контакт і відправте в холод для стабілізації на 8-12 годин.

За допомогою чайної ложки набирати ганаш, сформувати кульку, обкачати в какао, сухому йогурті або сумблімованому банані.

Зберігати в холодильнику.

12.01.2023



Рівне-Ракурс №10 від 12.01.2023p. 
На головну сторінку