Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1104 від 09.02.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс здоров'я

Рівненські волонтери передали ЗСУ черговий реанімобіль

Рівненські волонтери передали ЗСУ черговий реанімобіль

Напередодні, рівненські волонтери передали автомобіль для воїнів 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

Автівка марки Фіат обладнана всім необхідним для евакуації поранених бійців. Потреба в таких автомобілях зараз надзвичайно висока, адже в умовах інтенсивних бойових дій швидке транспортування до шпиталю значно збільшує шанси вижити.

«Знаємо, що такі автомобілі дуже потрібні на передовій, адже багато спілкуємось з нашими воїнами, з рівнянами, які зараз на передовій. Робимо все можливе, аби знайти, придбати, обладнати, передати нашим бійцям якомога більше таких вкрай потрібних їм спеціалізованих автомобілів. Олександр Курсик і його побратими з 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, з перших днів війни дають гідну відсіч ворогу. Вони, як і інші бійці Збройних сил України, є справжнім прикладом мужності і відваги. Тож для мене є честю допомагати їм всіма можливими способами. Впевнений, мої переконання поділяють і Роман Курис, і Андрій Біланчук, і абсолютно всі, хто так чи інакше долучився до передачі цього та інших автомобілів для ЗСУ», – зазначив очільник волонтерського центру «Рівне Разом» Віктор Шакирзян.

Переобладнати автівку, провести її технічний огляд та пофарбувати допомогла компанія «AutoPlus». Її директор Андрій Біланчук розповідає, в цьому автомобілі було проведено повний технічний огляд, замінена ходова частина, замінені всі фільтри, масла, повністю перевірені електровузли, замінена гума на зимову, тому що ми розуміємо, які там умови. Каже, намагалися зробити усе можливе, щоб автомобіль був прохідний. Його перефарбували під Збройні сили України, щоб він був непомітний і повністю готовий виконувати завдання з евакуації бійців і допомагати нашій армії.

Передане 14-й бригаді авто уже на передових позиціях на Харківщині. Депутат Рівнеради Олександр Курсик, який з перших днів війни боронить батьківщину в лавах Збройних сил України каже, що надзвичайно вдячний всім, хто в цей непростий час знаходить можливість підтримати їхній підрозділ.

Волонтери кажуть, продовжать надавати допомогу українським захисникам у придбанні автівок, засобів індивідуального захисту, продуктів харчування, медикаментів та інших необхідних речей до тих пір, поки це буде необхідно. Вважають це своїм обов’язком, бо ж український народ єдиний, і лише разом вдасться перемогти агресора.

09.02.2023За повідомленням пресслужби



Рівне-Ракурс №10 від 09.02.2023p. 
На головну сторінку