Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1113 від 06.04.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Яєчний салат

Яєчний салат

Яйця, зварені круто – 6 шт; цибуля – 1 велика або навіть 2 шт; куряча шкіра – з двох стегенець; сіль, перець, цукор; зелена цибуля – невеликий пучок.

Цибулю нарізати кубиками. Курячу шкірку смужками.

Покласти шкірку на холодну сковороду, зробити середній вогонь і смажити, поки з неї не витопиться жир, а сама шкірочка не стане сухою і золотистою. Вийняти шкварки зі сковороди, посолити. На жиру, що вийшов, посмажити цибулю до золотистого кольору. Якщо жиру буде мало, додати олію. Цибулю при смаженні посолити і додати ½ ч.л цукру. Дати цибулі охолонути.

Нарізати яйця кубиками, зелену цибулю кільцями.

Змішати яйця зі смаженою цибулею. Посолити, поперчити. Додати зелену цибулю і все перемішати. Зверху прикрасити шкварками.

06.04.2023



Рівне-Ракурс №10 від 06.04.2023p. 
На головну сторінку