Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1113 від 06.04.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Військові з Рівненщини отримали потрібні гаджети від команди нардепа

Військові з Рівненщини отримали потрібні гаджети від команди нардепа

Роман Іванісов, народний депутат від Рівненщини, разом зі своєю командою передали на фронт сучасні технічні засоби, за допомогою яких можна буде чіткіше та швидше відслідковувати ворожі позиції.

Для потреб окремої 110 бригади територіальної оборони в складі ЗСУ було закуплено планшети та монітор. Техніка вже працює на передовій. На планшети військові встановили програму «Кропива», яка дозволяє якісно відслідковувати ворожі позиції. Великий мультимедійний монітор в режимі реального часу фіксуватиме зображення одразу з декількох дронів, що допоможе нашим бійцям оперативно та ефективно реагувати на кожен підступний крок загарбника.

За словами Романа Іванісова, у бригаді, зокрема, воюють і наші мужні бійці з Рівненщини. Команда народного обранця вже протягом тривалого часу підтримує військових харчами, одягом, медикаментами тощо. Коли постало завдання купівлі гаджетів, народний депутат одразу відгукнувся. «Хлопці працюють в небезпеці і вдень, і вночі, тож робимо все можливе, щоб полегшити їм роботу, – наголошує Роман Іванісов. – Дуже важливо не збавляти обертів, допомагаючи фронту хто чим може, бо нема нічого важливішого за мир для наших сімей, наших дітей. Маємо максимально наблизити нашу Перемогу!»

06.04.2023



Рівне-Ракурс №10 від 06.04.2023p. 
На головну сторінку