Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1119 від 18.05.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

У Рівному родини з дітьми, які потребують фізичної реабілітації, зможуть безкоштовно отримати гуманітарну допомогу

У Рівному родини з дітьми, які потребують фізичної реабілітації, зможуть безкоштовно отримати гуманітарну допомогу

У п’ятницю, 12 травня, напередодні Дня матері волонтери громадської організації “Рівне Разом” доставили у центр фізичної реабілітації “Простір здорової дитини” гуманітарну допомогу у вигляді засобів гігієни. Таким чином, мами, чиї діти проходять лікування у цьому закладі, зможуть безкоштовно отримати підгузки, мило, шампунь та інші необхідні у догляді за дітьми речі.

Почесний президент громадської організації “Рівне Разом” Віктор Шакирзян зазначає, це вже не перший гуманітарний вантаж для пацієнтів цього закладу. Каже, в часи повномасштабного вторгнення допомога та підтримка потрібна кожному.

“Напередодні Дня матері спільно з волонтерами вирішили підтримати дивовижних діток і їхнім мам, які проходять лікування в реабілітаційному центрі “Простір здорової дитини”. Мами маленьких пацієнтів зможуть абсолютно безкоштовно отримати необхідні для них засоби гігієни. Сподіваємось, така допомога не буде зайвою. Хочу зазначити, що з директором цього закладу Марією Лапюк ми постійно на зв’язку і на регулярній основі підтримуємо установу усім необхідним. Нещодавно, також спільно з цим реабілітаційним центром, ми уклали меморандум про можливість безкоштовного надання реабілітаційних послуг для дітей Рівного. І діти, чиї родини з початком війни опинилися у скрутних життєвих обставинах, можуть звернутись до цього реабілітаційного центру і отримати кваліфіковану допомогу. В свою чергу, хочу подякувати медичному персоналу реабілітаційного центру “Простір здорової дитини” за щоденну і важливу працю. Адже завдяки цим людям діти мають шанс на одужання чи, принаймні, їх стан здоров’я покращуватиметься”, – зазначив Віктор Шакирзян.

До слова, волонтери громадської організації “Рівне Разом” обіцяють і надалі підтримувати заклад усім необхідним, як і інші медичні установи нашої громади, доки у цьому буде потреба.

18.05.2023



Рівне-Ракурс №10 від 18.05.2023p. 
На головну сторінку