Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1123 від 17.06.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#пакети, крафт, папір

На що звернути увагу під час вибору пакетів з крафт паперу

Пакети з крафт паперу – це сучасний та популярний варіант пакування, який можна використовувати в зовсім різних сферах діяльності. Однак перед замовленням такої продукції, варто звернути увагу на цілу низку факторів, завдяки яким ви зможете зробити оптимальний вибір.

Якщо вас зацікавили пакети з крафтового паперу, замовити їх можна на сайті holandprint.com.ua. Ця компанія не тільки пропонує якісні продукти за оптимальними цінами, але й всебічно консультує покупців для того, щоб вони залишилися максимально задоволеними замовленням.

Основні критерії вибору

Отже, щоб правильно вибрати крафт пакети, потрібно врахувати різні аспекти, до яких варто віднести:

  1. Розмір – ширину, висоту та довжину пакету. Дуже важливо, щоб реалізований продукт легко вміщався в пакет, але також не залишав забагато місця вільним всередині. Зараз у компаній є можливість замовляти пакети в різних форматах, які будуть оптимальними для певної продукції.
  2. Дизайн – крафт папір є тим матеріалом, який дуже легко персоналізувати під власні потреби. У вас є можливість замовити пакети різного кольору (найчастіше білого, чорного або коричневого) з надрукованим на ньому логотипом або іншим принтом за вашою потребою. Таким чином звичайний пакет стає інструментом для підвищення впізнаваності бренду.
  3. Декор – пакети можна вирізати зручним для вас чином, а також оздоблювати додатковими декорованими елементами.
  4. Кількість – розмір замовлення також має важливе значення. Адже він напряму впливає на ціну продукцію. Якщо ви плануєте реалізовувати власний товар впродовж тривалого терміну, варто подумати про більше замовлення крафт пакетів. В такому випадку виробник зможе запропонувати для вас більш привабливу ціну.

Якими бувають пакети з крафт паперу

З першого погляду може здаватися, що пакети з крафтового паперу є досить простим виробом, тому вони можуть відрізнятися між собою тільки розміром. Насправді ж можна виділити кілька популярних варіантів, які можна використовувати в різних сферах діяльності:

  1. Крафтовий пакет з ручками – зручне та стильне пакування, яке дозволяє надійно захистити продукцію. Відрізняється вигідною ціною, презентабельністю та може продаватися в різних варіантах.
  2. Пакет Саше – найчастіше є невеликими пакетами без ручок для випічки, біжутерії, косметики або різноманітних продуктів харчування. Відрізняються низкою вартістю, надійністю та зручністю.
  3. Крафтовий пакет без ручок – особливе поширення набув у сфері доставки продуктів харчування та готових страв. Крафтовий папір чудово пропускає повітря, що дозволяє збільшити термін зберігання продуктів, на відміну від звичайних пакетів із поліетилену.

Отже, пакет із крафт паперу – це зручне та надійне пакування. Однак, щоб воно повністю відповідало вашим вимогам, потрібно звернути увагу на низку факторів. І тоді ваші клієнти будуть ще більш задоволеними від покупки.

17.06.2023



Рівне-Ракурс №10 від 17.06.2023p. 
На головну сторінку