Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1138 від 28.09.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Церква «Христос є відповідь» відзначила День подяки

Церква «Христос є відповідь» відзначила День подяки

24 вересня у церкві «Христос є відповідь» відбулося святкове богослужіння, присвячене Дню подяки. На святі побували майже 200 гостей.

Головною темою богослужіння була подяка Богу за допомогу у вирощенні та зборі урожаю. Хоча Україна переживає зараз нелегкі часи, але з Божою допомогою на Рівненщині посіяли та зібрали хороший урожай. Вистачить і для себе, і для допомоги тим, хто цього потребує. Про це і нагадували служителі церкви.

«Дякуйте Господу, добрий бо Він; бо навіки Його милосердя! Біблія закликає нас до щирої подяки Богу. Він піклується про нас, охороняє та благословляє. Будьмо вдячними Господу за все!», – наголосив пастор церкви Тарас Сень.

У святковому богослужінні взяли участь і дітки: розповідали вірші та заспівали пісню, через які по-своєму висловили вдячність для Господа.

Присутні гості з інших євангельських громад щиро вітали церкву «Христос є відповідь» з Днем подяки. Служитель Микола Парфенюк із церкви «Ковчег спасіння» наголосив на тому, що День подяки для християн – це не свято одного дня. Це стиль повсякденного життя: дякувати Богу за все.

Присутні на святі щиро молилися за Україну, дякуючи Богу за Його допомогу і просячи миру для нашої багатостраждальної землі.

Після закінчення богослужіння усі мали можливість поспілкуватися за чаєм зі смаколиками.

Нагадаємо, що День подяки традиційно відзначають восени після збору урожаю. Цьогоріч у Верховній Раді України зареєстрували законопроєкт, згідно з яким День подяки хочуть зробити офіційним святковим днем, який буде відзначатися 22 жовтня.

28.09.2023Пресцентр церкви «Христос є відповідь»



Рівне-Ракурс №10 від 28.09.2023p. 
На головну сторінку