Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1138 від 28.09.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

У Рівному відбулася зустріч з представниками USAID

У Рівному відбулася зустріч з представниками USAID

Cекретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян разом з заступником та представниками профільного управління, керівником медичної комісії зустрівся з командою експертів та менеджерів проєктів USAID в Україні. Саме вони курують проєкти, які вже було втілено та буде реалізовано у медичних закладах нашої громади.

Перший проєкт спільно з USAID було реалізовано на базі Центр ПМСД «Ювілейний» ще у 2019 році. Нині ж експерти завітали до Рівного, щоб обговорити актуальні питання надання якісних медичних послуг та переглянути стан реалізації проєкту, який завершується у вересні на базі Центру ПМСД «Ювілейний».

Нагадаємо, що у червні 2022 р. Центр ПМСД «Ювілейний» був одним з шести переможців з медичних закладів України в конкурсі Грантового проєкту USAID «Підтримка забезпечення соціально-психологічної та медичної допомоги внутрішньо переміщеним особам, які постраждали від війни росії проти України». Мультидисциплінарною командою закладу, в рамках участі в проєкті, забезпечено психологічну підтримку, медичну допомогу, супровід соціального працівника при вирішенні побутових потреб та отриманні гуманітарної допомоги людям, які змушені були покинути свої домівки через військову агресію росії та на сьогодні проживають у м.Рівне.

– Ми дякуємо всій команді, кураторам, менторам проєктів USAID за підтримку. Впевнені, що попереду в нас нові спільні проєкти для надання якісних медичних послуг у нашій громаді, – зазначив секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян. – Наша головна мета – надання якісних послуг для мешканців Рівного. Тому спільні проєкти з USAID для нас є важливими та пріоритетними.

28.09.2023



Рівне-Ракурс №10 від 28.09.2023p. 
На головну сторінку