Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1138 від 28.09.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Дитяче свято Подяки провела церква «Христос є відповідь»

Дитяче свято Подяки провела церква «Христос є відповідь»

Батути, надувні гірки, солодощі та уроки вдячності організувала церква «Христос є відповідь» біля МПК Текстильник в Рівному. Усі розваги, призи й уроки діти отримали безплатно.

«Я на святі була ведучою. Мені дуже подобається проводити ігри й розповідати дітям про Ісуса Христа. Радісно бачити, коли ті, для кого ми проводили заходи, починають допомагати нам організовувати наступні», – поділилася враженнями Агнеса Гуменюк з Рівного, 14 років.

Понад сто дітей почули про важливість вдячності. Вони співали пісні подяки Богові й молилися за Україну. Під час свята лунали сучасні християнські пісні. Захід був присвячений Дню подяки.

Вчителі недільної школи та дитячих клубів вивчення Біблії проводили конкурси. Діти отримували іграшки за спритність, уважність та слухняність. В ігровій формі вони вчилися дякувати. Також пастор Тарас Сень розповідав про найбільший подарунок Бога для людини – жертву Ісуса Христа.

В наметах волонтери робили попкорн і солодку вату. Біля наметів стояли банери з гаслами: «За все дякуйте Богові», «Шануй свого батька та матір, це перша заповідь з обітницею, щоб добре велося тобі, і щоб ти був на землі довголітнім! Біблія, Еф. 6:2-3», «Діти, будьте слухняні в усьому батькам, бо це Господеві приємне! Кол. 3:20».

Церква «Христос є відповідь» за підтримки Міжнародної місії «Христос є відповідь» провела майже 150 дитячих заходів в Рівному.

28.09.2023Пресцентр церкви «Христос є відповідь»



Рівне-Ракурс №10 від 28.09.2023p. 
На головну сторінку