Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1204 від 13.01.2025p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Сирні кільця

Сирні кільця

На 6-8 порцій:

Тісто:

125 г молока;

125 г води;

8 г цукру;

2 г солі;

100 г вершкового масла;

150 г борошна;

225 г яєць.

Крем:

400 г крем-сиру;

120 г вершків 33%;

75 г цукрової пудри.

Духовку гріємо до 200°С. У сотейнику змішати молоко, воду, цукор, сіль, вершкове масло. Окремо відважити борошно і курячі яйця. Сотейник ставимо на вогонь і чекаємо, поки масло не розтопиться і суміш тільки почне кипіти. Всипаємо все борошно та спатулою енергійно замішуємо тісто, сотейник з вогню не знімаємо. Таким чином ми заварюємо тісто. Підсушувати тісто потрібно 2-3 хвилини, тісто має стати однорідним, а на дні сотейника повинен з’явитися білий наліт. Переносимо тісто в діжу і включаємо перемішування насадкою «весло». Тісто мало охолонути. Вливаємо яйця невеликими порціями, щоразу чекаючи однорідності тіста. Готове тісто перенести в мішок із насадкою «зірка» і відсадити на килимок кільця. Посипати мигдальними пелюстками. Випікання без конвекції при 200°С 10 хвилин, потім температуру знизити до 180°С і випікати ще 25-30 хвилин. Охолодити на решітці. Розрізати ножем навпіл.

Для крему змішати крем-сир, холодні вершки, цукрову пудру та ½ ч.л. ванільної пасти (можна без неї). Збити до отримання повітряного, але міцного крему. Наповнити їм мішок і тією ж насадкою «зірка» відсадити крем у кільця. Перед подачею посипати пудрою.

13.01.2025



Рівне-Ракурс №1204 від 13.01.2025p. 
На головну сторінку