Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета новий номер
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Серпень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
Вересень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Новини Рівне
QRcode

Ракурс розваг


-  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>
¤ 

Болгарська лютениця

1 кг болгарського перцю; 1 кг баклажанів; 1,5 кг помідорів; 300 г моркви; 7-8 зубчиків часнику; 3 ст.л. цукру; 2 ст.л. оцту 9% (для консервації); 1 ч.л. паприки; 0,5 ч.л. меленого чорного перцю; 50 мл олії + 3 ст.л. для смаження моркви; 1 ст.л. солі; пучок петрушки.

=>>>=

Болгарська лютениця

¤ 

Шоколадне морозиво

4 жовтка великих яєць; 500 мл вершків 33%; 100 мл молока; 75 г цукрової пудри; 1/2 ч.л. ванільного цукру; 80 г гіркого шоколаду від 70%.

=>>>=

Шоколадне морозиво

¤ 

Рибні котлети

600 г фаршу з білої риби; 1 ч.л солі; 2 ст.л борошна; 1 морква; 1 картопля; 150 мл жирних вершків; 2 гілочки кропу; 2 яйця; білий перець; панірувальні сухарі.

=>>>=

Рибні котлети

¤ 

Корнуельський яблучний пиріг

На форму діаметром 22см: 3 яйця; 220 г вершкового масла; 150 г цукру; ванільний цукор; 100 мл сметани; 250 г борошна; 10 г розпушувача; 4-5 великих яблука, краще кислих, твердих.

=>>>=

Корнуельський яблучний пиріг

¤ 

Загальний огляд онлайн-казино Slotor777

Серед численних онлайн-казино в Україні, Slotor777 виділяється своєю надійністю та високою репутацією. Отримання ліцензії від КРАІЛ підтверджує його легітимність і забезпечує гравцям безпечне середовище для азартних ігор. У 2024 році казино продовжує залучати як новачків, так і досвідчених гравців, пропонуючи широкий вибір ігрових автоматів та можливості для гри на реальні гроші саме тут.

=>>>=

<h1>Загальний огляд онлайн-казино Slotor777</h1>

¤ 

Грецька закуска-діп «Хтіпіті»

Перець червоний болгарський – 4 шт; бринза – 250 г; оливкова олія – 1 ст.л.; копчена паприка дрібка; часник – 1-2 зубчики.

=>>>=

Грецька закуска-діп «Хтіпіті»

¤ 

Італійський пиріг з яблуками

На форму 22 см: 4 великих яблука; 150 г борошна; 10 г розпушувача; 80 г цукру; дрібка солі; дрібка кориці; 2 яйця кімнатної температури; 60 мл олії; 100 мл молока кімнатної температури. Для помадки: 60 г розтопленого вершкового масла; 60 г цукру; 1 яйце; ваніль/цедра лімона для ароматизації за бажанням; 40г мигдальних пластівців.

=>>>=

Італійський пиріг з яблуками

¤ 

Ікра баклажанова по-одеськи

Баклажани великі – 2шт; болгарський перець – якщо великий – 1 шт, якщо дрібний – 2 шт; гострий перець – на кінчику ножа; цибуля – середня – 1шт; помідори великі – 2-3 шт; запашна олія – 3 ст.л.; сіль/перець; часник – 2-3 зуб.; зелень за смаком.

=>>>=

Ікра баклажанова по-одеськи

¤ 

Крем-суп з кабачків

На 4 порції: кабачки молоді – 1000 г; цибуля ріпчаста – 260 г (2 шт.); морква – 100 г (1 шт.); масло вершкове – 15 г; олія – 30 г; сир плавлений – 100 г; петрушка свіжа – 30 г; каррі – 1/2 ч. ложки; сіль – 1/4 ч. ложки; перець чорний мелений – 1/4 ч. ложки; вода – 1 л.

=>>>=

Крем-суп з кабачків

¤ 

М’ясний пиріг

Тісто: борошно –200 г; айран - 150 г; яйце - 1 шт; сіль, цукор за смаком; сода на кінчику ножа; олія - 1ст.л.; Начинка: фарш готовий –170г; цибуля ріпчаста –1 шт; спеції за смаком; сіль за смаком; оливкова олія – 1ст.л.

=>>>=

М’ясний пиріг

-  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>

 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"