Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"



  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Грудень 2022p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Січень 2023p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Новини Рівне

Ракурс розваг


-  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>
¤ 

Булочки-равлики із сирно-цибулевою начинкою

Для тіста: 130 г молока; 100 г розтопленого масла; 1ст.л. цукру; 1ч.л. солі; 10 г свіжих дріжджів; 300 г борошна.

=>>>=

Булочки-равлики із сирно-цибулевою начинкою

¤ 

Банановий трюфель

200 г білого шоколаду; 50 г вершків 33%; 50 г бананового пюре; 10 г глюкозного сиропу.

=>>>=

Банановий трюфель

¤ 

Пісочне печиво з карамеллю в глазурі «Роше»

Пісочне тісто: 150 г вершкового масла; 90 г цукру; 1 яйце; 270 г борошна; дрібка солі.

=>>>=

Пісочне печиво з карамеллю в глазурі «Роше»

¤ 

Печиво «Подушечки з джемом»

250 г борошна; 100 г смальцю (з холодильника); 50 мл води; 10 г ванільного цукру; 1ч.л. оцту 6 %; дрібка солі; 100 г джему для начинки; 50 г пудри для оздоблення.

=>>>=

Печиво «Подушечки з джемом»

¤ 

Шоколадне печиво з сіллю

вершкове масло - 130 г; цукор - 100 г ; яйце - 1 шт; борошно - 200 г ; какао - 30 г ; розпушувач - 5 г ; шоколадні краплі; морська сіль, середня фракція.

=>>>=

Шоколадне печиво з сіллю

¤ 

Глазуровані сирочки з білим шоколадом

400 г сиру 5 %; 100 г масла 82,5 %; 100 г білого шоколаду; 100мл вершків 20 %; ванільна паста чи екстракт.

=>>>=

Глазуровані сирочки з білим шоколадом

¤ 

Картопля по-австралійськи

(Crash Hot Potatoes)

На 4 порції: 3 ст.л. оливкової олії; сіль морська за смаком; перець чорний свіжомелений за смаком; картопля - 12 шт.; 2 зубчики часнику.

=>>>=

Картопля 
по-австралійськи

¤ 

Морквяні кекси (пісні)

На 16 стандартних кексів: Сухі інгредієнти: 360 г борошна; 240 г цукру; 8 г розпушувача; 0,5 ч.л. кориці; 0,5 ч.л. мукатного горіха; 0,5 ч.л. імбиру; 0,5 ч.л. солі. Вологі інгредієнти: 250 г моркви очищеної; 250 г соку; 120 г олії; 80 г подрібнених горіхів (краще взяти горіхи з вираженим смаком, а можна не додавати зовсім або замінити на 40 г вівсяних пластівців); ваніль.

=>>>=

Морквяні кекси (пісні)

¤ 

Селянський супчик

На 4-6 порцій: 1,5 л води; 300 г фаршу (на свій смак); 1 середня цибуля; 1 середня морква; 2-3 середні картоплини; 3 середні солоні огірки; 2 ст.л. сметани; 1 ст.л. борошна; 1 зубчик часнику; зелень за смаком; сіль, перець, лавровий листочок.

=>>>=

Селянський супчик

¤ 

Смажений рис

400 г фаршу; 3 середні цибулини; 3 середні моркви; 150 г круглого рису; 40 мл олії; 0,5 ч.л. чорного меленого перцю; 1 ч.л. зіри; 1 ч.л. барбарису; ¾ ч.л. куркуми; 3 зубчики часнику.

=>>>=

Смажений рис

-  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>

 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс