|
№840 від 14.12.2017p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Червень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | | |
Липень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг  Відбивні в сирній паніровці
На 4 порції:
600гр. м’яса
100гр. панірувальних сухарів
2 яйця
100гр. твердого сиру
50 гр. борошна
сіль, перець, часник за смаком Для початку М’ясо ріжемо порційно, солимо, перчимо, видавлюємо часник, можна ще додати приправу за вашим смаком, втираємо все у М’ясо і лишаємо на 30 хвилин. М’ясо відбиваємо. Тим часом готуємо три тарілки, в одну насипаємо борошно, в другій розбиваємо яйця і трохи збовтуємо виделкою, в третю натираємо сир і змішуємо його з панірувальними сухарями.
Кожен шматочок М’яса спочатку обкачуємо в борошні, потім у яйцях, а тоді у сирній паніровці і обсмажуємо до готовності.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1225 від 25.06.2025p. |
¤ Тарас Сень: «З 2000 року працюю для дітей…»Початок літа вже традиційно є «дитячим». Це не дивно, оскільки закінчується навчальний рік у школах і починаються літні канікули.Найкращого часу для дитячих розваг важко знайти. На жаль, саме дитячих літніх заходів в нас проводиться, на думку автора, замало, і це погано. Діти найбільше потребують позитивних емоцій, особливо в такий важкий час. Але є люди, які постійно працюють для того, аби малечі та підліткам влаштовувати святковий настрій. І роблять вони це дуже вдало....
| | |
|