Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №480 від 24.12.2010p.
Передплатні індекси:
23429 (на 1-6 місяців)
08903 (на рік).
Тел. +38(0362) 62-31-31
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"

А що Ви скажете? Блог


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Липень 2017p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Серпень 2017p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31


Надія захистить усіх, хто звернеться і хто в Бога вірить! Тел.:(095) 92-61-876, (096) 67-38-505

¤ До столу

Що приготувати для Кролика

Що приготувати для Кролика

До такого улюбленого всіма Нового року залишається зовсім небагато, і вважаємо вам буде цікаво дізнатися - як правильно накрити новорічний стіл на 2011 рік - рік білого металевого Кролика.

Вирішуючи, що повинно бути на столі в рік Кролика, обов’язково включіть у новорічне меню моркву, яблука і просо.

Згідно зі східним календарем, наступний 2011 - рік білого металевого Кролика. Цілком очевидно, що з вашого новорічного меню слід виключить м’ясо цієї тварини, зайчатину краще теж не їсти.

Рулетики із лаваша з рибою, сиром і часником

Інгредієнти: 2 вірменські лаваша, 1 банка сайри в олії, 3 варені яйця, 200 г сиру, 3 зубчики часнику, кріп, майонез.

Спосіб приготування

Сайру необхідно подрібнити виделкою в тарілці, варені яйця натерти на крупній тертці, сир натерти на дрібній тертці, а часник пропустити через часникодавку. Кріп дрібно нарізати. Всю цю суміш потрібно перемішати з майонезом. Розкладіть перший лист лавашу, і покрийте його тонким шаром отриманої суміші. Потім накрийте другим листом лавашу і також покрийте його сумішшю. Після чого акуратно зверніть обидва лаваші в один тугий рулет. Поставте на 1 годину просочуватися в холодильник, а вже після цього наріжте на скибочки.

Рольмопс (литовська страва)

Інгредієнти: Оселедець, мариновані огірки, гриби, цибуля, морква, оцет, гірчиця. Для цієї страви бажано взяти дріб-ний оселедець (1 штука на

2 порції).

Спосіб приготування

Оселедець почистити, видалити хребет (шкіру не знімати). Кожну половинку змастити з внутрішнього боку гірчицею, покласти шматочок маринованого огірка, гриби, цибулю, моркву, міцно згорнути в трубочку (починаючи з верхньої частини), збоку хвоста скріпити гострою дерев’яною шпичкою. Покласти в скляну банку, залити холодною оцтовою заливкою у розрахунку: одна частина оцту, три частини холодної перевареної води. Банку закрити і тримати в холодильнику. Оселедець готовий до вживання через добу.

Новорічний короп

Інгредієнти: Великий короп, 3 ложки сметани, 2 корені петрушки, 3 морквини, 1 корінь селери, 1 цибулина, 2-3 зубчики часнику, 2 лаврових листки, 10-12 зерен чорного перцю, олія.

Спосіб приготування

Очистити і нарізати тонкими довгими скибочками корені петрушки, мо-ркви і селери. Нарізати кружальцями цибулину. Загорнути у марлеву серветку часник, лавровий листок і чорний перець. Залити 4 склянками гарячої води і варити годину. Воду злити, корінчики посолити і скропити столовою ложкою оцту. Покласти на них коропа, полити його 5-6 столовими ложками олії та змастити сметаною. Щільно накрити кришкою і тушкувати 45 хвилин.

Закусочний торт

Інгредієнти:

Для тіста: 0,5 склянки курячого бульйону, 180 г борошна, 2 ст. л. вершкового маргарину, 1 ст. л. вершкового масла.

Для начинки і прикрас: 350 мл майонезу, 100 г шинки, 2 яйця, 150 г тертого сиру.

Спосіб приготування

Борошно перетерти з маргарином, влити охолоджений бульйон і замісити м’яке тісто. Розділити на 4 частини і покласти на 15-20 хв у холодильник. Розкачати тонкі коржі й спекти на розігрітій сковороді, змастити з обох боків вершковим маслом і остудити. З варених яєць вийняти жовтки і розім’яти виделкою, білки натерти на тертці, усе змішати з жовтками і заправити частиною майонезу. Тертий сир заправити майонезом. Шинку натерти на дрібній тертці і заправити частиною майонезу. Сформувати торт із трьох коржів, між якими покласти начинку в такому порядку: сирна маса, шинкова маса, яєчна маса. Закрити торт зверху четвертим коржем і рясно змастити майонезом. Накрити торт високою кришкою і поставити на добу в холодильник. Перед подачею на стіл - притрусити зеленню.

Картопляні дольки з грибами

Інгредієнти: півкілограма картоплі, півкілограма свіжих грибів, 3 ложки олії, 1 зубчик часнику, зелень петрушки.

Спосіб приготування

Казанок протерти розрізаним зубчиком часнику, налити ложку олії. Викласти шар тонких часточок картоплі, на неї шар порізаних грибів, посолити, поперчити, додати трохи олії. Потім викласти ще один шар картоплі та грибів, останнім має бути шар картоплі, трошки змастити олією. Запікати в духовці хвилин 30-40.

24.12.2010


Переглядів: 617

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 822 від 10.08.2017p.
¤ 
Як ідеально розрахувати час варіння яєць

Як ідеально розрахувати час варіння яєць

У приготуванні яєць більшість з нас вважає себе експертами, адже немає нічого простішого, ніж зварити їх круто або у мішечок....

¤ 
Рівненські дзюдоїсти вибороли на чемпіонаті Європи 8 нагород

Рівненські дзюдоїсти вибороли на чемпіонаті Європи 8 нагород

Три золота, два срібла та три бронзи вибороли дзюдоїсти Рівненщини у складі національної збірної на чемпіонаті Європи з дзюдо серед спортсменів з вадами зору....

¤ 
Кавуни: м’якоть – для нирок, шкірка – для печінки, насіння – від глистів

Кавуни: м’якоть – для нирок, шкірка – для печінки, насіння – від глистів

Кавуни – це улюблені літні ласощі як дітей, так і дорослих. Тому, дочекавшись сезону кавунів, насолоджуйтеся якомога більше ними, адже, як усім відомо, ця ягода не лише смачна, а й корисна....

¤ Лідер ринку
РДБК: Впевненість у майбутньому

РДБК: Впевненість у майбутньому

Віталій РОМАНЮК: «Будівництво в усі часи було та залишається не тільки практичною необхідністю, а й високим мистецтвом»

ТДВ «Рівненський домобудівний комбінат» успішно реалізує свої вироби не тільки в Рівному - майже 80% продукції поставляється на будівельні об’єкти в Києві, Львові та Стрию, а також в Івано-Франківську...

¤ 
Поліцейські вилучили патрони та пістолет

Поліцейські вилучили патрони та пістолет

У ході оперативно-профілактичних заходів «Зброя та вибухівка» правоохоронці вилучили 78 патронів різного калібру та саморобний пістолет....

¤ 
«Купила» мішок борошна за 12000 гривень

«Купила» мішок борошна за 12000 гривень

Під приводом купівлі борошна за дешевшою ціною троє невідомих осіб зуміли поцупити у жительки села Зоря 12 тисяч 100 гривень. Зловмисників, які пересувались на автомобілі, розшукує поліція....






Найпопулярніші 15 статей:

1. Розклад руху приміських та пасажирських потягів [242] (19127)
2. Розклад руху автобусів [253] (17769)
3. Моє місто - найкраще [427] (13666)
4. Яйце-райце, в чому твоя сила? [257] (9357)
5. Скрегіт зубами посеред ночі [312] (9309)
6. Догляньте мене до смерті [278] (8907)
7. Коли розпочинати садити городину [599] (8825)
8. Не я б’ю, верба б’є За тиждень - Великдень! [235] (7815)
9. Душ для всіх [432] (6887)
10. Приваблюють і відлякують привиди Тараканівського форту [419] (6795)
11. Кульова блискавка: феномен, який не розгадано [462] (6547)
12. Тахінна халва зміцнює кістки та зуби [390] (6368)
13. ПАТ “Волинь- Цемент”: [505] (6355)
14. За кордон можна вивезти не більше 50 тисяч доларів! - [205] (6330)
15. “Тартак” закликав не бути байдужими [205] (6292)

ТОП-15 свіжого номера:

1. Кавуни: м’якоть – для нирок, шкірка – для печінки, насіння – від глистів (307)
2. Як ідеально розрахувати час варіння яєць (300)
3. Обережно – змії! (299)
4. За самовільне спалювання сухої трави та сміття - штраф (293)
5. СУ-39 відродилося, наче Фенікс, працює, живе та модернізується (292)
6. Карткові «кидки» (291)
7. Діти з Рівненщини відпочивають у Європі (291)
8. РДБК: Впевненість у майбутньому (291)
9. З Одеси – без медалей (290)
10. Де розмістити інформацію про компанію? (289)
11. Після проведеного капітального ремонту вийшов на лінію черговий тролейбус «Škoda 14Tr» №142 (288)
12. Рівненські дзюдоїсти вибороли на чемпіонаті Європи 8 нагород (288)
13. Фото на керамике (287)
14. П’ята пора року (286)
15. Сік дині нерви заспокоїть і глистів вижене (286)





 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Украина онлайн
Google+
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Разсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2015 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс