Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №286 від 05.04.2007p.
Передплатні індекси:
23429 (на 1-6 місяців)
08903 (на рік).
Тел. +38(0362) 62-31-31
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"

А що Ви скажете? Блог


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Липень 2017p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Серпень 2017p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31


Надія захистить усіх, хто звернеться і хто в Бога вірить! Тел.:(095) 92-61-876, (096) 67-38-505

¤ Великдень

У центрі столу – паска

Закінчився найдовший і суворий піст. Зі словами “Христос Воскрес!” святково одягнені люди сідають за стіл - розговітися. Звичайно ж, обов’язковою стравою на Великдень є паска. Пропонуємо кілька рецептів.

Царська паска

Інгредієнти: 1 л вершків, 4 склянки сметани, 10 яєць, 1/2 склянки цукру, 1 склянка горіхів, ванілін, цедра, цукати.

Спосіб приготування. Яйця збиваємо зі сметаною, розводимо вершками, все добре вимішуємо і виливаємо в каструлю. Ставимо на вогонь, весь час перемішуючи. Коли з’явиться сироватка, переливаємо суміш у мішечок і даємо рідині стекти. Потім все перекладаємо в миску, додаємо цукор, ванілін, подрібнені горіхи, цукати, кардамон, цедру. Знову перемішуємо, викладаємо в форму і кладемо під прес.

Шоколадна паска

Спосіб приготування. Збити (протягом 30 хвилин) 60 проціджених жовтків, додати 1 склянку какао (можна тертого шоколаду), 3/4 склянки цукру, 3 склянки борошна, збивати 30 хвилин, дріжджі, збивати ще близько 30 хвилин. Заповнити тістом 1/3 форми, дати підійти і випікати.

Сирна паска

Інгредієнти: 1 кг сиру, 5 яєць, 200 г масла, 400 г сметани, 300 г цукру, 200 г родзинок, ванiль.

Спосіб приготування. Сир перетерти крiзь сито або пропустити через м’ясорубку. Яйця розтерти з цукром i ванiллю, додати до сиру. Усе вимiшати на пухку масу, додати масло, сметану, ще раз вимiшати. Поставити на вогонь i пiдiгрiвати. Якщо з’явиться хоч одна бульбашка, зняти з вогню i поставити посуд із сирною масою у холодну воду, увесь час помiшуючи, доки не охолоне.

Додати помитi й висушенi родзинки. Добре вимiшати. Сирну масу загорнути у полотняну серветку i покласти пiд прес, доки не витече вся сироватка. Готову масу викласти у форму, а потім - на скляну тарiлку.

Смачного!

05.04.2007


Переглядів: 526

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 823 від 17.08.2017p.
¤ 

«Теплі кредити» повернулися

На Рівненщині банки відновили видачу «теплих кредитів» для населення та ОСББ....

¤ 

Для перевезення школярів продали автобус з пошкодженими гальмами

Аварійний автобус «Mercedes-Benz Sprinter» купили у Вараші для школярів, щоб возити їх на екскурсії, через платформу PROZORRO. На це міська рада виділила 1 мільйон 500 тисяч гривень. Переможцем торгів...

¤ 
Сарненський депутат стверджує, що його «замовили» у Рівному

Сарненський депутат стверджує, що його «замовили» у Рівному

24-річний депутат Сарненської міської ради, який також є начальником штабу Громадського Формування «Льва» Євгеній Криницький стверджує, що його затримання «замовили» і що з підприємців гроші він не ви...

¤ 

Субсидія нараховується на людей, які фактично проживають у квартирі чи будинку

Часто буває так, коли в квартирі чи будинку, де проживають батьки, прописані діти, які фактично там не проживають вже багато років....

¤ Теплотехніка XXІ століття
«Агроресурс»: 20 кроків до тріумфу та визнання

«Агроресурс»: 20 кроків до тріумфу та визнання

Майже мільйонна армія користувачів високоякісного опалювального обладнання вдячна за тепло, комфорт і затишок ПрАТ «Агроресурс»

Тепло в будинку - це не тільки комфорт і затишок, але і нормальна життєдіяльність, здоров’я мешканців, хороші умови для самого житла. Опалення в останні роки стає все дорожчим, рахунки споживачі отрим...

¤ 
В Рівному на пішохідному переході збили бабусю з онуком

В Рівному на пішохідному переході збили бабусю з онуком

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими поблизу Луцького кільця надійшло до поліції сьогодні, 11 серпня, близько 11 години....






Найпопулярніші 15 статей:

1. Розклад руху приміських та пасажирських потягів [242] (19267)
2. Розклад руху автобусів [253] (17883)
3. Моє місто - найкраще [427] (13779)
4. Яйце-райце, в чому твоя сила? [257] (9456)
5. Скрегіт зубами посеред ночі [312] (9405)
6. Догляньте мене до смерті [278] (9023)
7. Коли розпочинати садити городину [599] (8922)
8. Не я б’ю, верба б’є За тиждень - Великдень! [235] (7889)
9. Душ для всіх [432] (6967)
10. Приваблюють і відлякують привиди Тараканівського форту [419] (6880)
11. Кульова блискавка: феномен, який не розгадано [462] (6622)
12. Тахінна халва зміцнює кістки та зуби [390] (6439)
13. ПАТ “Волинь- Цемент”: [505] (6419)
14. За кордон можна вивезти не більше 50 тисяч доларів! - [205] (6401)
15. “Тартак” закликав не бути байдужими [205] (6365)

ТОП-15 свіжого номера:

1. По стопах Алли Пугачової: 70-річну співачку Софію Ротару покликали заміж (130)
2. На Рівненщині взимку буде тепло… (119)
3. У Рівному вдруге пройшов фестиваль травників та пасічників (114)
4. На Рівненщині реабілітуватимуть річки (112)
5. Сарненський депутат стверджує, що його «замовили» у Рівному (110)
6. Відбулося сімейне свято мікрорайону «Ювілейний» (110)
7. Для перевезення школярів продали автобус з пошкодженими гальмами (109)
8. На Рівненщині за І півріччя 2017 року «МРІЯ» виділила 167 тис. грн. на соціальні проекти та сплатила 1,3 млн грн. податків (106)
9. За добу шахраї на Рівненщині «попрацювали» на 22 тисячі гривень (103)
10. Олена Подкамінська народила (103)
11. Рівненщина отримала майже 6 мільйонів на відшкодування вартості ліків (102)
12. Як вижити в літню спеку (102)
13. Добре, що поїли! (101)
14. Ароматна історія парфумерії (101)
15. В краєзнавчому музеї - «Рівне у творах митців» (99)





 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Украина онлайн
Google+
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Разсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2015 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс