Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №366 від 16.10.2008p.
Передплатні індекси:
23429 (на 1-6 місяців)
08903 (на рік).
Тел. +38(0362) 62-31-31
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"

А що Ви скажете? Блог


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Липень 2017p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Серпень 2017p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31


Надія захистить усіх, хто звернеться і хто в Бога вірить! Тел.:(095) 92-61-876, (096) 67-38-505

¤ 19 жовтня – День працівників харчової промисловості

Хліб – усьому голова

Хліб – усьому голова

ВАТ “Поліссяхліб” – лідер ринку хлібобулочних виробів

Все тече, все міняється у швидкоплинному світі, а хліб-батечко, хліб-годівник був і залишається найбільшою цінністю. Адже хліб – це життя. Для його продовження в будень і свято цілодобово працює на здоров’я людям ВАТ “Поліссяхліб”. Три роки поспіль продукція товариства – батон “Рівненський”, булка-рулет та макові гребінці – здобуває визнання Національного конкурсу якості продукції, товарів, робіт та послуг “100 кращих товарів України”. Випускає підприємство і 22 види безалкогольних напоїв, зокрема, мінеральну природну столову воду “Поліська добра”, високо оцінену споживачами.

– Можна прожити без ковбаси, масла, сиру, але хліб має бути завжди на столі, – переконаний голова правління ВАТ “Поліссяхліб”, депутат Рівнеради (фракція “Наша Україна”), лауреат Міжнародного відкритого рейтингу популярності та якості товарів і послуг “Золота фортуна” Віктор НАГОРНЮК (на фото). – Якісний, випечений за національними традиціями, а не за запозиченими технологіями. Ми дуже швидко переймаємо нові схеми, новітні віяння, але все минає, і ми знову й знову повертаємось до старих прадідівських технологій. З’їси скибку такого хліба – і відчуєш ситість.

– Вікторе Володимировичу, з якими думками зустрічаєте професійне свято – День працівників харчової промисловості?

– Для нас це свято вдячності людям, що виростили урожай, вдячності тим, хто кожного дня вкладає свою душу, силу, енергію і любов, випікаючи хліб із неповторним смаком й ароматом. ВАТ “Поліссяхліб” – широкопрофільне підприємство, яке охоплює понад 20 відсотків ринку хлібобулочних виробів регіону. Наш корпоративний девіз: “Традиції збережено!”. Причому, ми не тільки дбаємо про збереження традицій українського народу, що формувалися віками, а й примножуємо їх. Наприклад, поєднали два сорти борошна – житнє і пшеничне – в одному сорті хліба і він припав до смаку багатьом нашим споживачам. Сьогодні хліб змішаної валки – “Колосковий” і “Козацький” – складає 60 відсотків від загального виробництва.

– У чому секрет незмінної любові рівнян до життєдайної продукції Вашого підприємства?

– При випічці хлібобулочних виробів ми дотримуємося п’яти принципів: натуральна сировина, старовинні рецепти, екологічно чиста вода із власної глибинної свердловини, традиційні технології і тепло людських рук. Уся продукція виготовляється з використанням винятково натуральних харчових інгредієнтів.

Повний цикл приготування – від замішування до випічки – становить вісім годин, що забезпечує рум’яну скоринку та духмяний м’якуш. Ми повернулися до старовинних рецептів приготування тіста на густих опарах. Завдяки цьому хліб набуває приємного аромату, м’якуш стає більш еластичним і об’ємним.

Майже 80 відсотків від загального випуску хліба (три чверті чорного, чверть білого) складає хліб, що реалізується за соціальними цінами. На жаль, такий економічний популізм – “соціальний” хліб їдять не тільки пенсіонери – завдає нам тільки шкоди: при 3-4-відсотковій рентабельності підприємство ледь зводить кінці з кінцями.

– Яким виробам ВАТ “Поліссяхліб” надають перевагу рівняни?

– Наразі “Полісся-хліб” випікає понад 60 найменувань хліба та здоби. Це вже улюблені багатьма хліби “Любительський”, “Подільський пшеничний”, “Козацький”, “Колосковий”, “Цибулевий”, батон “Рівненський”, здоба – кекс “Чайний”, бісквіт з ізюмом, рулет “Южный”, рулетики з повидлом, “Рогалик з ізюмом”, пряники “Насолода”, плетінки, булка-рулет тощо. Спеціально для рівнян, що дотримуються посту, “Поліссяхліб” пропонує пісні булочки, а дієтикам – формові хлібці “Геркулес”. Цей продукт суттєво поліпшує моторику кишково-шлункового тракту, сприяє виведенню радіонуклідів.

– Упевнений, що всі, хто побував у ВАТ “Поліссяхліб”, звернули увагу на те, які тут створені чудові умови для праці. Не соромно приймати і закордонних гостей…

– Сьогодні основні цехи та складські приміщення оснащені сучасним технологічним устаткуванням і відзначаються високим рівнем виробничої санітарії. Наші службовці та спеціалісти працюють у кабінетах, обладнаних сучасними меблями, їхні робочі місця комп’ютеризовані. Оновлений автопарк нараховує понад два десятки автомобілів, що дає змогу вчасно доставляти свіжу продукцію в торговельну мережу міста та області.

На підприємстві чудові побутові умови. До послуг робітників комфортні душові, кімнати побуту, їдальня. Середній вік колективу – до 40 років. Понад дві сотні наших працівників вчасно отримують заробітну плату. Відпрацьована система матеріального заохочення і надання допомоги тим, хто її потребує. Одним словом, робимо все для того, щоб кожен трудівник був упевнений у своєму майбутньому і достатку своєї сім’ї.

16.10.2008Спілкувався Олесь ДУБОВИК


Переглядів: 730

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 822 від 10.08.2017p.
¤ 
Як ідеально розрахувати час варіння яєць

Як ідеально розрахувати час варіння яєць

У приготуванні яєць більшість з нас вважає себе експертами, адже немає нічого простішого, ніж зварити їх круто або у мішечок....

¤ 
Рівненські дзюдоїсти вибороли на чемпіонаті Європи 8 нагород

Рівненські дзюдоїсти вибороли на чемпіонаті Європи 8 нагород

Три золота, два срібла та три бронзи вибороли дзюдоїсти Рівненщини у складі національної збірної на чемпіонаті Європи з дзюдо серед спортсменів з вадами зору....

¤ 
Кавуни: м’якоть – для нирок, шкірка – для печінки, насіння – від глистів

Кавуни: м’якоть – для нирок, шкірка – для печінки, насіння – від глистів

Кавуни – це улюблені літні ласощі як дітей, так і дорослих. Тому, дочекавшись сезону кавунів, насолоджуйтеся якомога більше ними, адже, як усім відомо, ця ягода не лише смачна, а й корисна....

¤ Лідер ринку
РДБК: Впевненість у майбутньому

РДБК: Впевненість у майбутньому

Віталій РОМАНЮК: «Будівництво в усі часи було та залишається не тільки практичною необхідністю, а й високим мистецтвом»

ТДВ «Рівненський домобудівний комбінат» успішно реалізує свої вироби не тільки в Рівному - майже 80% продукції поставляється на будівельні об’єкти в Києві, Львові та Стрию, а також в Івано-Франківську...

¤ 
Поліцейські вилучили патрони та пістолет

Поліцейські вилучили патрони та пістолет

У ході оперативно-профілактичних заходів «Зброя та вибухівка» правоохоронці вилучили 78 патронів різного калібру та саморобний пістолет....

¤ 
«Купила» мішок борошна за 12000 гривень

«Купила» мішок борошна за 12000 гривень

Під приводом купівлі борошна за дешевшою ціною троє невідомих осіб зуміли поцупити у жительки села Зоря 12 тисяч 100 гривень. Зловмисників, які пересувались на автомобілі, розшукує поліція....






Найпопулярніші 15 статей:

1. Розклад руху приміських та пасажирських потягів [242] (19106)
2. Розклад руху автобусів [253] (17748)
3. Моє місто - найкраще [427] (13647)
4. Яйце-райце, в чому твоя сила? [257] (9340)
5. Скрегіт зубами посеред ночі [312] (9291)
6. Догляньте мене до смерті [278] (8889)
7. Коли розпочинати садити городину [599] (8807)
8. Не я б’ю, верба б’є За тиждень - Великдень! [235] (7806)
9. Душ для всіх [432] (6874)
10. Приваблюють і відлякують привиди Тараканівського форту [419] (6784)
11. Кульова блискавка: феномен, який не розгадано [462] (6532)
12. Тахінна халва зміцнює кістки та зуби [390] (6352)
13. ПАТ “Волинь- Цемент”: [505] (6342)
14. За кордон можна вивезти не більше 50 тисяч доларів! - [205] (6314)
15. “Тартак” закликав не бути байдужими [205] (6284)

ТОП-15 свіжого номера:

1. Кавуни: м’якоть – для нирок, шкірка – для печінки, насіння – від глистів (280)
2. Як ідеально розрахувати час варіння яєць (273)
3. Обережно – змії! (272)
4. Діти з Рівненщини відпочивають у Європі (270)
5. За самовільне спалювання сухої трави та сміття - штраф (270)
6. СУ-39 відродилося, наче Фенікс, працює, живе та модернізується (267)
7. Де розмістити інформацію про компанію? (266)
8. Після проведеного капітального ремонту вийшов на лінію черговий тролейбус «Škoda 14Tr» №142 (265)
9. Фото на керамике (265)
10. Карткові «кидки» (264)
11. П’ята пора року (264)
12. З Одеси – без медалей (264)
13. Рівненські дзюдоїсти вибороли на чемпіонаті Європи 8 нагород (263)
14. РДБК: Впевненість у майбутньому (262)
15. Сік дині нерви заспокоїть і глистів вижене (260)





 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Украина онлайн
Google+
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Разсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2015 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс