Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"




  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Листопад 2019p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Грудень 2019p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Новини Рівне

Ракурс розваг


-  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>
¤ 

Картопляний рулет зі шкварками

Картопляний рулет зі шкварками

Для рулету: Відварена картопля – 4 середні картоплини (300гр.) Борошно – 250гр. Крохмал – 1ст.л. Сметана – 2ст.л. Яйце – 2 шт. Цибуля ріпчаста – 2 шт. Бекон, підчеревина, сало – 200гр.

=>>>=

¤ 

Домашнє згущене молоко

Домашнє згущене молоко

На 350мл: 200 мл цукру 200мл молока 20гр. вершкового масла

=>>>=

¤ 

10 способів перемогти поганий настрій

10 способів перемогти поганий настрій

Ми всі часом страждаємо від поганого настрою. Іноді його причини нам відомі. Іноді здається, що причин немає. Як би там не було, існує безліч способів впоратися з ситуацією. Стаття розповість про найбільш дієвих.

=>>>=

¤ 

Рулетики з оселедця

Рулетики з оселедця

Беремо один оселедець і робимо з нього два філе, старанно зачистимо від кісток та шкірки. Кладемо їх на розділочну дошку (закриту харчовою плівкою) так, щоб черевце однієї половинки заходило на черевце другої, закриваємо плівкою і відбиваємо. Має утворитися монолітний рибний пласт, відбивати треба обережно, щоб не пошкодити ніжну рибку.

=>>>=

¤ 

Чоловіки на кухні: чи бувають кухарі чоловіки

Чоловіки на кухні: чи бувають кухарі чоловіки

Американські чоловіки все більше займаються готуванням і все менше розглядають це як чисто жіноча справа. Татко, який може не тільки посмажити барбекю в День незалежності, а й вечерю посеред тижня приготувати - не такий вже й рідкісний звір, хоча від цього не менш цінний, пише в своєму блозі для "Голосу Америки" Тетяна Ворожко.

=>>>=

¤ 

Варення з айви

Варення з айви

На 1 кг айви нам потрібно 0,5 кг цукру, фрукти подрібнюємо на шматочки довільної форми і засипаємо 250 г. цукру, закриваємо плівкою і залишаємо на ніч.

=>>>=

¤ 

Мармелад з яблук

Мармелад з яблук

Яблука миємо і запікаємо духовці при 170С, 25-30 хв., гарячими перетираємо блендером або на м’ясорубці. Засипаємо цукром – на 1 кг готового пюре потрібно 0,5 кг цукру, закладаємо все в каструлю і ставимо на маленький вогонь, постійно помішуючи варимо 40-60 хв. За 5 хв. до закінчення варки можна додати 0,5 ч.л. меленої кориці.

=>>>=

¤ 

Сациви - самое почетное и универсальное блюдо грузинской кухни

Подаваемое холодным, так переводится название этого блюда, относится к кухне Западной Грузии и является украшением грузинского стола. Смешанное с грецкими орехами и приправами, оно отличается уникальным ароматом и вкусом.

=>>>=

¤ 

Фаршировані баклажани

Фаршировані баклажани

На 4 порції: 4 великих баклажана 2 яйця 200гр. сулугуні по 0,5 ч.л. паприки (краще копчена), хмелі-сунелі 1-2 зубчика часнику зелень за смаком сіль

=>>>=

¤ 

Закусочна галета

Закусочна галета

115гр.вершкового масла кімнатної температури збити з 85гр.творожного сиру (або замінити на 20% сметану), 2гр.солі, 2гр.цукру. Додати 140гр.борошна, замісити тісто, воно буде дуже ніжним і м’яким, борошна не підсипаємо. Тісто загортаємо у плівку і на 1 годину кладемо в холодильник або 15 хвилин в морозилку. Далі розкатуємо, викладаємо улюблену начинку, формуємо краї і ставимо в духовку на 25-30 хвилин при 180С.

=>>>=

-  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>



 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Украина онлайн
Google+
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Разсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2018 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31, (098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31, (098)0565477

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс