Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Квітень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
Травень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|
Новини Рівне
|
|
#Меню-газета  Таратор - холодний суп з огірком
Інгредієнти: 600 мл густого натурального йогурту, огірок, 2 зубчики часнику, невелика жменя очищених горіхів, 4 ст.л. олії, кілька гілочок кропу, сіль, чорний перець, мінеральна вода. Приготування
Часник розітріть у пасту, перекладіть в охолоджену миску. Огірок очистіть від шкірки і дуже дрібно порубайте або натріть на великій тертці. Додайте в супницю із часником, перемішайте. Додайте товчені горіхи. Влийте йогурт і масло, ретельно перемішайте.
Дрібно наріжте кріп. Розчиніть зміст супниці мінеральною водою до бажаної густини. Поперчіть й посоліть. Покладіть кріп, перемішайте й поставте у холодильник мінімум на 1 год. Подавайте холодним.
Таратор часто подають із колотим льодом, що викладають у тарілки. Для більшої свіжості, можна посипати суп м’ятою.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1216 від 07.05.2025p. |
|