Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Квітень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
Травень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|
Новини Рівне
|
|
#Меню Троянди з курячого філе
інгредієнти: грудки курячі - 2 шт., сало (скибки) - 8-10 шт., часник (зубки) - 1 шт., морква - 1 шт., спеції для курки, сіль, сметана, олія, зубочистки. Приготування: Нарізати м’ясо та сало на смужки повздовж товщиною близько 1 см. Посипати м’ясо спеціями, посолити, додати сметану – вимішати. Залишити в холодильнику протягом години. Скибочки сала присипати сіллю та червоним перцем. Моркву натерти на тертці, вичавити зубчик часнику, додати сметану й вимішати. М’ясо розстеляємо, викладаємо сало, зверху - моркву й закручуємо рулетом, скріплюємо зубочисткою. Смажимо на рослинній олії наші “трояндочки” з обох сторін до повної готовності.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1216 від 07.05.2025p. |
|