Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Квітень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
Травень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|
Новини Рівне
|
|
#Меню  Кабачкова запіканка
Інгредієнти:
400-500 г молодих кабачків,
2 яйця,
200 г м’якого плавленого сиру
(типу Янтар),
сіль, перець,
150 г твердого сиру
(за бажанням),
кріп, зелень (за бажанням). Приготування: нарізаємо молоді кабачки тонкими кружальцями, попередньо почистивши. Додаємо до кабачків плавлений сирок, а до цієї суміші - збиті яйця, подрібнений кріп, спеції. Поміщаємо все до форми, попередньо змазаної жиром і випікаємо при температурі 180-200 градусів 45-50 хв. Щоб запіканка не прилипла, можна викласти форму фольгою, проте це не обов’язково робити. За 15 хв. до готовності, за бажанням, посипте запіканку тертим твердим сиром – буде смачніше. Без сиру теж непогано, а також менш калорійно. Смачного!
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1216 від 07.05.2025p. |
|