Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Квітень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
Травень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|
Новини Рівне
|
|
#Меню  Лечо з опеньками
Інгредієнти:
болгарський перець (червоний)
- 1,5 кг, помідори - 700 г, опеньки
(варені) - 0,5 л, оцтова есенція
- 1 ч. ложка, цукор - 0,5 склянки,
іль - 1 ст. ложка, чорний меле
ний перець за смаком, олія - 0,5
склянки. Приготування: Болгарський перець почистити, вимити, порізати соломкою. Помідори порізати кубиками. У каструлю покласти нарізаний болгарський перець і помідорову масу. Додати сіль, цукор, олію. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 20 хвилин. Додати варені гриби і чорний мелений перець, варити ще 20 хвилин. За 3 хвилини до готовності додати оцтову есенцію. Гаряче лечо розкласти в стерилізовані банки. Закатати стерилізованими металевими кришками. Банки перевернути, закутати у ковдру до повного охолодження.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1216 від 07.05.2025p. |
|