Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Квітень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
Травень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|
Новини Рівне
|
|
#Меню  Тістечко “Картошка”
Інгредієнти: 3 яйця, 100 гр. цукру, 80 гр. борошна, 20 гр. крохмалю, 130 гр. вершкового масла, 50гр згущеного молока, 50гр цукрової пудри, 1 ч. л. ванільного екстракту або 1 ст.л.коньяку, 1 ст. какао, 1 ст. л. цукрової пудри. Приготування: печемо бісквіт: 3 яйця збиваємо із 100 гр. цукру, ставимо на водяну баню, доводимо до 45С° (коли пальцю буде тепло). Знімаємо з вогню, збиваємо міксером 5-6 хвилин, поки суміш не стане нагадувати заварний крем. Просіюємо зверху 80 гр. борошна та 20 гр. крохмалю. Вимішуємо лопаткою. Виливаємо на деко, випікаємо 15 хвилин, при 170° С.
Готовий корж рвемо на шматки та залишаємо на ніч, щоб підсох. Зранку робимо крем: 130 гр. вершкового масла кімнатної температури збиваємо із 50 гр. згущеного молока, 50 гр. цукрової пудри. Для дітей додаємо 1 ч. л. ванільного екстракту, для дорослих – 1 ст. л. коньяку.
Підсушений бісквіт подрібнюємо до стану крихт. Додаємо крем, вимішуємо. З солодкої маси формуємо тістечка.
Для посипки змішуємо 1ст. какао, 1ст. л. цукрової пудри, кожну картоплину обкачуємо, викладаємо на тарілку та ставимо в холодильник на 2-3 години. Зверху можна прикрасити залишками крему, імітуючи картопляні вічка”.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1216 від 07.05.2025p. |
|