![]() |
№718 від 03.08.2015p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
#Меню-газета ![]() Маринована цвітна капустаНа дві 700гр. банки: - 1-1,2 кг цвітної капусти - 2 морковки - Для маринаду: - 1,5ст.цукру - 1,5ст.оцту - 2с.води - 3ч.л.солі Капусту промити, розібрати на суцвіття, чим меншими вони будуть, тим швидше промаринуються, і будуть гарніше виглядати на тарілці. Морковку можна натерти або порізати кружальцями, це має тільки візуальну різницю. Складаємо в стерилізовані банки капусту, морковку, чорний перчик горошком. Для маринаду доводимо все до кипіння і відразу заливаємо капусту, гарячим закручуємо кришки. Лишаємо повністю охолонути. За дві доби можна знімати пробу. Не погано зберігається до 6 місяців. Відразу попереджу можливе запитання – броколі так не маринується, чомусь вона не зовсім смачна, напевно тому, що суцвіття набагато ніжніші за цвітну.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |