Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Квітень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
Травень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг  Булочки “Бухти”
Для опари: 50гр.борошна, 10гр.дріжджів свіжих, 125мл молока теплого, 10гр.цукру. Для тіста: 200гр.борошна, 3 жовтки, 45гр.цукру, 50гр.масла, 5гр.солі. Начинка: 500гр. повидла або сирної маси Просіяти борошно в миску, додати дріжджі та цукор, розвести все молоком до однорідної консистенції. Прикрити рушником і дати заспокоїтися протягом години в теплому місці. Опара готова.
В опару просіяти борошно, додати цукор, жовтки, сіль. Замісити тісто, по шматочку вмішуємо все масло. Тісто трохи липне до рук, але борошна не додаємо. Закриваємо рушником і залишаємо в теплі на 2,5 години. Тісто підніметься не дуже сильно, але стане придатним для формування булочок. Ділимо тісто на рівні частини, кожну підкачуємо в кульку, формуємо булочки з улюбленою начинкою. Викладаємо на деко, даємо відпочити годину в теплому місці, змазуємо відпочивші булочки білком і випікаємо 25-30 хвилин при 175С°. Даємо трішки охолонути, присипаємо цукровою пудрою.
Більше цікавих та корисних рецептів можна переглянути на рівненському сайті PIKA.RV.UA
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1216 від 07.05.2025p. |
|