Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Квітень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
Травень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|
Новини Рівне
|
|
#Меню-газета  Смажені пиріжки
На 15 пиріжків: 1 ст. води, 2.5 ст.борошна, 15гр. дріжджів, 1 ст.л. цукру, 1,5 ч.л. солі, 1/3ст. олії, 500гр. улюбленої начинки Пам’ятаємо, що все вимірюємо одним стаканом. В миску кладемо дріжджі з цукром, розтираємо до однорідної маси, додаємо стакан теплої води, зверху просіюємо все борошно, додаємо сіль і починаємо замішувати тісто, в процесі додаємо 1/3ст.олії. Сильно тісто не вимішуємо, воно може бути трохи грудкуватим. Накриваємо його рушником і залишаємо на 20 хвилин. А ось тоді тісту буде легше виміситися до гладенького стану, що ми і робимо. Замішане тісто залишаємо в теплому місці на 30 хвилин, обминаємо його і лишаємо ще на 30 хвилин. За час підходу тіста можна зробити начинку.
Стіл змазуємо олією, руки теж. Ділимо тісто на 15 частин, викладаємо на змазаний стіл і починаємо формувати пиріжки, не забуваємо руки змазувати олією. Чому саме олією а не борошном? Щоб не забити тісто, щоб пиріжки залишалися пухкими.
Сформовані пиріжки смажимо в добре розігрітій олії на середньому вогні. Готові пиріжки викладаємо на паперові рушнички, щоб увібралася зайва олія.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1216 від 07.05.2025p. |
|