Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Квітень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
Травень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|
Новини Рівне
|
|
#Меню-газета  Риба по-французькі
На 4 порції: 500гр.філе риби, 4 середні картоплини, 200мл вершків 10%, 50гр.твердого сиру, сіль, перець Я намагаюсь не купувати готове філе, а беру рибу і сама філерую, цього разу була тріска. Рибу підготовили, порізали порційно, посолили, поперчили. Картоплю почистили, помили і нарізали тоненькими кільцями. Змазуємо олією форму для випічки, викладаємо картопляні лусточки, солимо, перчимо, зверху викладаємо рибу, заливаємо все вершками. Ставимо в духовку при 180С° на 30 хвилин, потім присипаємо тертим сиром і запікаємо ще хвилин 10-15.
Більше цікавих рецептів на сайті pika.rv.ua
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1216 від 07.05.2025p. |
|