Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Квітень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
Травень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг  Різдвяна коврижка
Тісто:
1 ст. цукру
2 яйця
100 гр. масла
3 ст.л. меду
1 ч.л. соди (не гасимо)
1 ч.л. кориці
2,5-3 ст. борошна
4 ст.л. повидла (у мене сливове) Все крім борошна і повидла змішати в мисці, поставити на водяну баню і чекати поки розчинуться цукор з маслом. Тим часом просіюємо 2,5 стакана борошна, додаємо гарячу суміш і розмішуємо ложкою, даємо охолонути і дивимося яка консистенція. Мені довелося підмішати ще 0,5 стакана борошна. Ділимо тісто навпіл, розкачуємо за розміром дека. Викладаємо на пергамент один пласт, змазуємо підігрітим повидлом (так зручніше), накриваємо другим пластом тіста, з’єднуємо краї і випікаємо при 180С° 20-25 хвилин до темно-золотистого кольору. Охолоджуємо, за бажанням присипаємо пудрою.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1216 від 07.05.2025p. |
|