Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Квітень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
Травень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг  Пресований рулет
На рулет вагою приблизно 500гр.
Свиняча рулька – 1000кг
Морква – 1 шт
Часник – 3 зубчика
Сіль, перець Для початку зачищаємо шкірку на рульці, миємо, кладемо в каструлю (приблизно 4 л), додаємо сіль (1ч.л.), перець горошком і варимо не менше 2,5 годин, до тих пір поки м»ясо не буде відділятися від кості. Виймаємо рульку і поки вона гаряча дістаємо кістку. Все що залишилося розкладаємо пластом на фользі, зверху натираємо моркву і видавлюємо часник, приправляємо сіллю і перцем. Обережно загортаємо рулетом у фольгу, фольги краще взяти кілька шарів, щоб не порвалася. Викладаємо на деко і запікаємо 30-40 хвилин. Даємо охолонути прямо у фользі. За бажанням можна зверху га рулет поставити якусь вагу, щоб м»ясо щільніше спресувалося. Повністю охолоджуємо і можна на різати.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1216 від 07.05.2025p. |
|