![]() |
№808 від 04.05.2017p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Сир «Філадельфія»Спочатку робимо крем-чиз: 1літровий пакет кефіру жирністю не менше 2,5% кладемо на ніч в морозилку. Зранку вивільняємо замерзлий кефір з пакету, кладемо на сито, вкладене марлею. Даємо розмерзнутися кефіру, щоб стікла вся сироватка. Субстанція, що залишилася в марлі і є крем-чиз. Викладаємо його в миску і додаємо, 200гр. ПЛАВЛЕНОГО СИРУ «Янтар». Звичайний плавлений сир, пастоподібний. Все акуратно перемішуємо, дуже зручно це робити звичайною виделкою. Викладаємо в підходящу ємність. Ставимо на 1-2 години в холодильник. Сир «Філадельфія» готов. Тепер можна сміливо з нього щось готувати. Мазати його на бутерброди під рибку, пекти з ним чизкейк, робити соус до броколі, теж дуже смачно, а який крем до тортів!!! А щодо грошей, рахуємо: 1л кефіру =25,00грн., 2 пачки плавленого сиру «Янтар» х 8,00грн.=16,00грн. Додаємо, і на виході маємо 41,00грн. за 500-600гр. готового продукту. Більше цікавих та корисних рецептів читайте на сайті PIKA.RV.UA
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |