Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Квітень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
Травень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг  Ніжна паска
На 1 пасочку вагою приблизно 350-400гр.:
1л молока
200мл сметани 20-25%
2 яйця
125гр.масла
100гр. цукрової пудри
ванільний цукор
родзинки, вишня за смаком Молоко довести до кипіння, сметану збити з яйцями виделкою, влити тоненької цівкою в молоко, дати закипіти буквально кілька секунд. Зняти з вогню і залишити не менше ніж на годину. Процідити через 2-3 шари марлі, а ще краще крізь тканину. Масло кімнатної температури збити з пудрою, додати сирну масу і збити кілька хвилин до утворення пухкої маси, за бажанням можна додати сухофрукти, горіхи. Викладаємо у форму для сирної паски, вистелену марлею (можна скористатися квітковим горщиком з отворами). Зверху ставимо вантаж і залишаємо на ніч в холодильнику. Зранку виймаємо щільну масу, прикрашаємо на свій смак.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1216 від 07.05.2025p. |
|