|
№945 від 26.12.2019p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Квітень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
Травень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг  Пікантні сирні кульки
На 6-8 порцій:
75 г сиру з пліснявою (Рокфор, Дор-блю, Дана-блю)
200 г творогу
50 г твердого сиру (типу «Російський», «Голандський»)
30 г масла кімнатної температури
1 ст.л. абрикосового варення
1 ст.л. вустерського соусу (можна замінити на соєвий)
сухий перець чилі 100 г горіхів (але в жодному разі не арахіс)
Сир з пліснявою, творог, розминаємо виделкою, масло, додаємо варення, тертий твердий сир, вустерський соус, чилі, ще раз розминаємо. Ставимо в холодильник на годину.
Горіхи подрібнюємо. Формуємо з сирної маси кульки, завбільшки з грецький горіх, обкачуємо в подрібнених горіхах, викладаємо на тарілку і ще на 30 хвилин ставимо в холодильник. Можна подавати.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1216 від 07.05.2025p. |
|