Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Червень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | | |
Липень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
|
Новини Рівне
|
|
#Меню  Курка з рисом під соусом Морне
На 4 порції нам потрібно: відварити 300гр.курятини, найкраще взяти філе, варити треба з перцем, корінням пастернаку, петрушки, лавровим листочком. Бульон зберегти, м’ясо охолодити, порізати шматочками. На сковорідці розігріти 1с.т.олії, підсмажити до прозорості половину цибулини, додати 0,5стакану сирого рису, обсмажувати 1-2 хвилини, постійно помішуючи. Тепер вливаємо 1,5стакана бульону, солимо, перчимо, накриваємо кришкою і доводимо на маленькому вогні до готовності. Рис має увібрати всю рідину.
Поки вариться рис, переходимо на найголовнішого акценту в цій страві – соусу “Морне”. В каструльку наливаємо 1стакан молока, додаємо дрібно порізану половинку цибулини, 1 лавровий листочок, доводимо все кипіння, знімаємо з вогню і даємо настоятися 10-15 хвилин. Проціджуємо молоко. В іншій каструльці нагріваємо 1ст.л.олії, додаємо 1ст.л.борошна, обсмажуємо, все збереться грудочками, не лякайтеся. Додавайте поступово молоко, постійно помішуючи вінчиком, так всі грудки розійдуться. Тримаємо на маленькому вогні до утворення густого крему. Паралельно 0,5стакана вершків (10%) розмішуємо із одним жовтком, додаємо в наш крем, розмішуємо, додаємо 50гр.тертого сиру, ще раз розмішуємо і знімаємо з вогню. Соус виходить густий.
Тепер залишається дрібниця – викладаємо рис у форму змащену маслом, зверху кладемо курку, заливаємо все соусом, посипаємо тертим сиром і в духовку на 20-25 хвилин при 200С°. Як тільки верх гарно зарум’яниться, можна виймати.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1225 від 04.07.2025p. |
¤ Тарас Сень: «З 2000 року працюю для дітей…»Початок літа вже традиційно є «дитячим». Це не дивно, оскільки закінчується навчальний рік у школах і починаються літні канікули.Найкращого часу для дитячих розваг важко знайти. На жаль, саме дитячих літніх заходів в нас проводиться, на думку автора, замало, і це погано. Діти найбільше потребують позитивних емоцій, особливо в такий важкий час. Але є люди, які постійно працюють для того, аби малечі та підліткам влаштовувати святковий настрій. І роблять вони це дуже вдало....
| | ¤ Літо, сонце і гори: тридцять восьма поїздка церкви «Христос є відповідь» у КарпатиДіяльність церкви «Христос є відповідь» настільки різнопланова, що писати про неї можна дуже і дуже багато. Але є напрямок, який сам по собі є унікальним. Це кількаденні поїздки в Карпати, які дають можливість їх учасникам не просто відпочити в горах, що саме по собі є задоволенням та користю, а й отримати новий стимул для життя.Ініціатор та організатор поїздок пастор Тарас Сень дуже гарно та змістовно описує ці поїздки. Цього літа, з 16 по 20 червня, відбувся перший літній виїзд до Карпат, організований церквою «Христос є відповідь». Про те, як він пройшов, автор попросив розповісти Тараса Сеня....
| ¤ У двох медичних закладах Рівненщини діє електронна черга на безоплатну заміну суглобівНа Рівненщині діє електронна черга на безоплатне ендопротезування – хірургічну заміну пошкодженого суглоба (здебільшого кульшового або колінного) штучним імплантом.Ця послуга доступна у межах програми медичних гарантій у закладах, які мають договір з Національною службою здоров’я України....
| | |
|