Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Березень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
Квітень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
| | | | |
|
Новини Рівне
|
|
#Меню-газета Штолен Рішара Бертине
На 6 штоленів, вагою 450грам кожен: 1кг борошна, 20гр.свіжих дріжджів, 500мл молока (кімнатної температури), 200гр.масла (кімнатної температури), 50гр.цукру, 10гр.солі, 4 яйця, 400гр. суміші сухофруктів. Для глазурі: 80гр.масла (розтопленого), 100гр.цукрової пудри Рецепт дуже простий, як і все у майстра здобної випічки Рішара Бертине: дріжджі розтираємо з цукром, додаємо молоко, розмішуємо, просіюємо борошно, сіль, додаємо яйця, замішуємо тісто. Тепер до нього додаємо маленькими шматочками масло, наступний шматочок додаємо лише після того, як в тісто вмішався попередній. Тісто буде гладеньким, блискучим, але трохи липкуватим, в жодному разі не додавайте борошна! Покладіть тісто в миску, накрийте рушником і поставте в тепле місце на 1,5-2 години.
Сухофрукти замочуємо в алкоголі або заливаємо міцним чаєм. Тісто руками розправляємо в прямокутник, викладаємо промиті сухофрукти. Згортаємо тісто книжкою, як листкове. Обережно руками розподіляємо начинку всередині. Підкачуємо в кулю і знову ставимо в тепле місце на 30 хвилин.
Далі тісто ділимо на шість частин, кожну формуємо овалом, а далі складаємо втроє і підкачуємо в батон. Викладаємо на деко, ставимо в тепле місце на 2-2,5 години.
Випікаємо при 170С° 30-40 хвилин, до золотистого кольору. Готові штолени щедро змазуємо маслом та присипаємо пудрою ще гарячими. Дати повністю охолонути і можна пакувати у фольгу.
Більше цікавих та корисних рецептів можна переглянути на рівненському сайті PIKA.RV.UA
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1167 від 26.04.2024p. |
¤ Як правильно розріджувати кров?Стежити за в’язкістю крові дуже важливо, адже хоч «густа кров» не класифікується як клінічний стан, вона може сприяти ризику формування тромбів. Для визначення в’язкості крові необхідно здати аналіз крові, хоча деякі симптоми також можуть вказувати на цю проблему....
| | ¤ Бурштин та гвинтівку вилучили здолбунівські поліцейськіСанкціонований обшук у господарстві 22-річного жителя села Ільпінь поліцейські за процесуального керівництва окружної прокуратури провели 19 квітня....
| ¤ На Рівненщині запрацює школа у лікарніНа Рівненщині запрацює Школа Супергероїв. Освітній осередок, розташований в Рівненській обласній дитячій лікарні, де будуть навчатись маленькі пацієнти, які вимушені довгий час перебувати на лікуванні. Нині ідуть ремонті роботи в навчальному просторі та формують колектив вчителів та вихователів. Про це повідомив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін....
| | ¤ Кличко: «Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на закупівлю дронів»Кияни, які взяли участь в благодійному забігу на Трухановому острові та аукціоні зі збору коштів на дрони, зібрали понад 3 мільйони гривень. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко....
| |
|