Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №841 від 21.12.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Технології ХХІ століття

«ЗАХІД АГРОБІЗНЕС» – надійний
помічник у вашому господарстві

«ЗАХІД АГРОБІЗНЕС» – надійний помічник у вашому господарстві

Володимир КУЗЛО: «Ми гарантуємо високу якість та безпечність продукції світових виробників для довкілля»

«Захід Агробізнес» - це потужна рівненська компанія, яка взяла на себе відповідальну місію впроваджувати в аграрному секторі України інноваційні насіннєві та агрохімічні технології. Розпочавши свою діяльність в 2010 році, вона вже за перший рік існування зарекомендувала себе надійним партнером як для своїх клієнтів-аграріїв, так і для компаній-постачальників продуктів та послуг. Сьогодні «Захід Агробізнес» працює з відомими міжнародними компаніями - Semences Prograin, BASF, Adama, Arysta LifeScience, Bayer, Summit-Agro, Nufarm, Syngenta, Stefes, DuPont, Pioneer, Ecoorganic та іншими.

«Співпрацюючи зі світовими виробниками екологічно безпечних засобів захисту рослин, мікродобрив та високоякісного насіння, - зазначив під час розмови з кореспондентом «Рівне-Ракурсу» директор компанії «Захід Агробізнес» Володимир КУЗЛО (на фото), - ми ефективно допомагаємо нашим клієнтам повною мірою реалізувати величезний потенціал родючості українських ланів».

«Команда професіоналів високого класу»

- Володимире Володимировичу, вже сім років Ви очолюєте компанію «Захід Агробізнес». Це порівняно невеликий в історичному вимірі строк, за який, утім, засноване Вами підприємство завоювало і бездоганну репутацію в закордонних партнерів, і повагу українських агровиробників. Що посприяло успіху компанії?

- Україна - це країна з дуже розвинутим сільським господарством, у якій зосереджено 70% світових чорноземів. Як агроном за фахом - другу вищу освіту здобув у Львівському державному аграрному університеті - я відчуваю і знаю, наскільки добре ця земля може родити та щедро віддячувати своїм господарям. А як фаховий маркетолог - закінчив за цією спеціальністю Рівненський інститут слов’янознавства Київського славістичного університету - чітко усвідомлюю, який потенціал має Україна як продовольча житниця світу: він - один із найбільших у світі. Успіхи аграріїв, з якими ми співпрацюємо, просто вражаючі. Нашими партнерами є як великі агрохолдинги - «Миронівський хлібопродукт», «Кернел», «Астарта», «Мрія», так і менші - наприклад, ПСП Шпанівське, яке очолює Микола Миколайович Почтарук. Намагаємося налагоджувати взаємовигідну співпрацю з усіма потенційними партнерами. В цьому мені допомагає професійний досвід, набутий під час роботи в компанії «Ерідон», яка займає провідні позиції на українському ринку засобів захисту рослин, насіння польових культур, мінеральних добрив, техніки та запчастин для сільського господарства.

- У наші дні, коли ринок ЗЗР, мікродобрив і насіння переповнений неякісним товаром, дуже важливо надати споживачеві гарантії високої якості та екологічної безпеки на запропонований компанією продукт. Вам це вдається?

- Передусім команда професіоналів високого класу, яку я збирав роками, працює із засобами захисту рослин, що застосовуються в усьому світі. Перед виходом на ринок вони, звичайно, тестуються і перевіряються, щоб мінімізувати їх негативний вплив на довкілля і, врешті-решт, на здоров’я людини. Ми не працюємо з гербіцидами, які є підробленими чи низької якості. Вони, на жаль, присутні на ринку та мають дуже дешеву ціну, на що фермери дуже часто ведуться. Але ми намагаємось їх переконати в необхідності придбання більш якісного товару, або ж відмовляємось від поставки. Неодмінною умовою захисту довкілля є бездоганне дотримання всіх регламентів щодо застосування засобів захисту рослин - норм внесення, строків, способів тощо. Зокрема, авіаційний метод обробки полів ЗЗР можна застосовувати в господарствах тільки при належних погодних умовах і на певній відстані від населених пунктів та природних водойм

«Ми пропонуємо готові комплексні рішення»

- «Захід Агробізнес» - це завжди інновації, новинки, які компанія щороку виводить на ринок. Заради чого це робиться?

- Інноваційність - ключовий чинник розвитку сільського господарства. Рентабельні сільгоспвиробники вже давно усвідомили, що вкладання коштів у придбання сучасних і ефективних засобів захисту рослин, мінеральних добрив та іншої агрохімічної продукції завжди збільшує прибавку врожаю на 10-20%. Сьогодні ми бачимо, що українські фермери налаштовані інноваційно, тому і пропонуємо їм цікаві новинки. Для якісного та швидкого реагування на вимоги аграріїв налагоджено мережу офіційних представництв компанії «Захід Агробізнес». У кожній області України працює один або два компетентні фахівці для оперативного та якісного надання послуг з агрономічної експертизи та кваліфікованих консультацій щодо ефективного ведення сільського господарства.

Втім, якщо говорити про наші продажі в Україні, мова йде не просто окремі продукти - ми пропонуємо готові комплексні рішення, які допомагають фермерам вести стабільне прибуткове господарство. Яскравим прикладом такого підходу є проведення в серпні минулого року Дня поля на базі ТОВ «Бродецьке МГП», що на Вінниччині. До уваги відвідувачів була представлена демонстраційна ділянка з вісьмома сортами сої великого канадського виробника насіння цієї культури - Semences Prograin, який має свою унікальну селекційну програму. Менеджер зі збуту компанії «Захід Агробізнес» Артем Гаврилюк розповів аграріям про специфічні якості кожного сорту сої, оптимальні терміни та технології висіву, агрохімічні технології, що застосовувалися, про потенціал врожайності та особливості його реалізації у місцевих ґрунтово-кліматичних умовах.

До речі, «Захід Агробізнес» - єдиний дистрибютор канадської компанії «Semences Prograin» із продажу в Західному регіоні її високоякісного насіння сої традиційної. Оскільки Україна і Канада знаходяться на одній широті, то кліматичні умови наших країн схожі, завдяки чому канадські сорти сої дуже гарно приживаються в нас. Ми завозимо із Канади в Україну елітне насіння, тут розмножуємо його і вже першу репродукцію поставляємо українським фермерам. На кілька сортів сої «Semences Prograin» у нас є ексклюзивні права на їх представлення в Україні. Хоча на ринку є продавці сої і крім нас, але насправді вони реалізують некондиційне насіння. Українське законодавство, на жаль, не протидіє належним чином порушенню правил чесної конкуренції.

«Розмір господарства не є головним критерієм»

- Хто має більшу потребу в інноваціях та частіше користується послугами Вашої компанії - потужні агрохолдинги чи фермери?

- Звичайно, продукція, яку ми пропонуємо, користується більшим попитом у великих агрохолдингів, але насправді різниця не така вже й суттєва. На мою думку, схильність до інноваційного ризику ніяк не пов’язана з розміром сільгосппідприємства, головне - менталітет. Буваючи в регіонах, я часто спілкуюся з аграріями, в тому числі із власниками невеликих фермерських господарств, які готові впроваджувати з нашою допомогою передові технології. Тому розмір господарства потенційного партнера для нас не є головним критерієм успішної співпраці. Кожен фермер для нас важливий, для кожного є ефективне рішення, починаючи з допосівної підготовки ґрунту, вибору та обробки насіння, а також добору оптимальних ЗЗР та систем захисту посівів із наданням чітких рекомендацій щодо того, як і коли їх застосувати. Зазвичай, щороку проводимо до десяти Днів поля на полігонах господарств-партнерів, де презентуємо засоби захисту рослин, мікродобрива та сортову гаму високоякісного насіння польових культур від виробника, яка є в нашому портфоліо. А це - понад 300 найменувань продуктів, які допомагають аграріям вести стабільне прибуткове господарство. Доставка замовлень - в основному, нашим транспортом. В нас є товарні склади в усіх регіонах України та логістичний центр, який координує транспортування продукції нашим замовникам.

«У будь-якій справі можна досягти успіху»

- У кожної компанії - свій стиль роботи. Що є визначальним у Вашому стилі ведення бізнесу?

- Будь-яка людини може стати успішною тоді, коли вона виконує саме ту роботу, яка їй подобається. Якщо тобі поставлено завдання, то ти маєш його виконати або бездоганно якісно, або відмовитись його виконувати - це краще, ніж зробити як-небудь. Адже переробляти чи доробляти набагато гірше, ніж робити відразу якісно. Я орієнтуюсь на тих людей і працюю з тими людьми, в якісній роботі яких 100-відсотково впевнений. У будь-якій справі можна досягти професійного успіху, якщо ти до неї ставишся відповідально.

- Чи впливають, Володимире Володимировичу, сезонні цикли сільськогосподарського виробництва на інтенсивність діяльності компанії?

- Нашій роботі дійсно трохи притаманний сезонний характер. Навесні, коли йде посівна компанія, ми інтенсивніше працюємо. Так само восени, коли аграрії збирають урожай та сіють озимі культури. Найменш напружений для нас час - це, звичайно, наповнений зимовими святами січень. З лютого вже починаємо жвавіше працювати. Але, практично, підтримуємо контакти з партнерами цілий рік. Деякі господарства вже зараз укладають контракти на поставки продукції в березні наступного року. В нас є клієнти, які працюють з компанією від початку її заснування у 2010 році. Звичайно, ми відпускаємо їм продукцію на спеціальних умовах, за спеціальними цінами, влаштовуємо їм різні навчальні тренінги тощо.

- Ваші новорічні побажання колективу компанії та її партнерам.

- Новий рік і Різдво Христове - традиційно родинні свята. Нехай вони стануть початком нового успішного року, який буде для нас щедрим на добрі справи та здобутки. Щиро вітаючи працівників компанії та її партнерів з Новим роком та Різдвом Христовим, бажаю всім нам мирного неба, успіхів, гарного настрою, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, віри у щасливе майбутнє України!

21.12.2017Спілкувався Олесь ДУБОВИК


Переглядів: 2563

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21068)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17210)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14466)
• Допомога під час карантину [967] (14380)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14224)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14033)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13907)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13878)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13860)
• Живи до ста! [965] (13852)
• Бюджет і ми… [965] (13786)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13777)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13657)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13567)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13565)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13504)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13116)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13098)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (801)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (87)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (80)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (79)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (79)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (77)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (77)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (77)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (76)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (75)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (75)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (75)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (75)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (70)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (67)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"