Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №905 від 21.03.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Травень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс добрих порад

7 заправок для салатів на сметані чи йогурті

Пропонуємо вашій увазі 7 рецептів заправок для салатів, які готуються на сметані або турецькому йогурті, і які можна приготувати дуже швидко.

Турецький йогурт — продукт, більш легкий у порівнянні з вершками і сметаною (його жирність становить 10%). Крім того, завдяки густій консистенції він чудово підходить для заправки салатів замість майонезу.

1. Заправка для салату на сметані

Інгредієнти:

200 грамів сметани або йогурту без добавок;

1 столова ложка лимонного соку;

2 столові ложки оцту;

дрібка червоного перцю;

1 чайна ложка солі;

1 чайна ложка цукру.

Приготування:

Всі інгредієнти, крім сметани, складіть в тарілку і добре перемішайте. Додайте сметану і знову добре все перемішайте. Заправка для салату готова! Просто, швидко і смачно.

2. Соус на сметані з приправами

Інгредієнти:

півчашки сметани;

3 столові ложки молока;

дрібка сухого бульйону;

дрібка орегано або базиліка;

дрібка свіжомеленого чорного перцю, перцю чилі та кайенського перцю;

четвертина кольорової цибулини, подрібненої;

1 чайна ложка гірчиці.

Приготування:

Всі інгредієнти складіть у блендер і добре подрібніть. Соус готовий!

3. Соус на йогурті з каррі

Інгредієнти:

півчашки йогурту без добавок;

півчашки сметани;

3 столові ложки лимонного соку;

2 столових ложки води;

1 столова ложка меду;

1 чайна ложка каррі;

дрібка солі та свіжомеленого чорного перцю.

Приготування:

Помістіть всі інгредієнти в блендер і добре подрібніть. Перед тим як заправляти салат, поставте готову заправку в холодильник на кілька годин.

4. Лимонна заправка для салату

Інгредієнти:

півчашки сметани;

півчашки оливкової олії;

2 чайні ложки гірчиці;

2-3 зубчики часнику;

2 столових ложки лимонної цедри;

третина чашки свіжовичавленого лимонного соку;

сіль і чорний перець за смаком.

Приготування:

Всі інгредієнти, крім сметани і оливкової олії, добре перемішайте. Додайте оливкову олію, перемішайте. Додайте сметану, знову перемішайте. Поставте соус в холодильник на кілька годин. Така заправка прекрасно підійде для салатів з огірками, помідорами, зеленими листовими овочами.

5. Часниковий соус на сметані або турецькому йогурті

Інгредієнти:

1 пучок кропу;

250-300 грамів сметани або йогурту без добавок;

2-5 зубчиків часнику (за бажанням);

сіль і перець за смаком;

Приготування:

Пучок кропу подрібніть так, щоб він пустив сік. Змішайте подрібнений кріп зі сметаною або йогуртом і додайте часник. Посоліть і поперчіть, після чого перемішайте соус вручну або за допомогою блендера. Соус готовий! Такий соус чудово підійде у вигляді заправки для салату, соусу для м’ясної страви або як діп-соус для будь-якої закуски.

6. Соус на сметані з оливковою олією та гірчицею

Інгредієнти:

70 грамів сметани або йогурту без добавок;

1,5 столових ложки білого винного оцту;

2 столові ложки оливкової олії холодного віджиму;

2 чайні ложки гірчиці;

1 подрібнений зубчик часнику.

Приготування:

Помістіть всі інгредієнти в блендер і добре подрібніть. Соус готовий! Подавати такий соус можна з чим завгодно.

7. Універсальний соус на сметані і кефірі

Інгредієнти:

100 грамів сметани;

100 грамів кефіру;

2 зубчики часнику;

1 гілочка петрушки або кінзи;

сіль і перець за смаком.

Приготування:

Зелень і часник подрібніть. Складіть всі інгредієнти в одну тарілку і добре перемішайте, можна за допомогою блендера. Соус готовий!

21.03.2019


Переглядів: 1627

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1167 від 01.05.2024p.
¤ 
Як правильно розріджувати кров?

Як правильно розріджувати кров?

Стежити за в’язкістю крові дуже важливо, адже хоч «густа кров» не класифікується як клінічний стан, вона може сприяти ризику формування тромбів. Для визначення в’язкості крові необхідно здати аналіз крові, хоча деякі симптоми також можуть вказувати на цю проблему....

¤ 
Бурштин та гвинтівку вилучили здолбунівські поліцейські

Бурштин та гвинтівку вилучили здолбунівські поліцейські

Санкціонований обшук у господарстві 22-річного жителя села Ільпінь поліцейські за процесуального керівництва окружної прокуратури провели 19 квітня....

¤ 
На Рівненщині запрацює школа у лікарні

На Рівненщині запрацює школа у лікарні

На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв. Освітній осередок, розташований в Рівненській обласній дитячій лікарні, де будуть навчатись маленькі пацієнти, які вимушені довгий час перебувати на лікуванні. Нині ідуть ремонті роботи в навчальному просторі та формують колектив вчителів та вихователів. Про це повідомив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін....

¤ 
Кличко: «Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на закупівлю дронів»

Кличко: «Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на закупівлю дронів»

Кияни, які взяли участь в благодійному забігу на Трухановому острові та аукціоні зі збору коштів на дрони, зібрали понад 3 мільйони гривень. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21270)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17394)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14617)
• Допомога під час карантину [967] (14534)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14368)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14186)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14059)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (14031)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (14029)
• Живи до ста! [965] (14004)
• Бюджет і ми… [965] (13942)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13935)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13812)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13715)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13712)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13652)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13271)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13240)

ТОП-15 свіжого номера:

• Кличко: «Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на закупівлю дронів» (244)
• Чому залізний купорос не варто використовувати на ділянці навесні? (62)
• Чилбир – яйця по-турецьки (60)
• Бурштин та гвинтівку вилучили здолбунівські поліцейські (56)
• Як правильно розріджувати кров? (55)
• Що не варто чистити харчовою содою? (53)
• 12 кращих джерел вітаміну Е: чиста шкіра, добрий зір, міцний імунітет та збереження молодості (53)
• У Рівному нарешті впорядкують вуличну торгівлю на вулицях Шевченка та Базарна (52)
• На Рівненщині запрацює школа у лікарні (50)
• Лікарі назвали фрукт, який стає кориснішим після термічної обробки (48)
• Ефективний спосіб збільшити горіння свічки (46)
• Переваги паперових форм для пасок (46)
• Вітамін D і не тільки: популярні добавки, які можуть бути небезпечними для вашого серця (45)
• Які шкідники бояться чорнобривців? (44)
• Як використовувати банани у догляді за шкірою і волоссям? (43)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"