Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Квітень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | |
Травень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг Апельсинова паска
На 4 форми по 200мл:
Для апельсинового масла:
150гр. масла
120мл апельсинового соку (свіжого, НЕ з пакета)
цедра двох апельсинів
60гр.цукру
Для тіста:
400гр. борошна
4 яйця
15гр. свіжих дріжджів
60мл води
все апельсинове масло
80гр.цукру
50гр. апельсинових цукатів
дрібка солі Для початку робимо масло: в каструльку кладемо масло, цедру і цукор, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь до мінімуму , додаємо сік, тримаємо на вогні 3-4 хвилини. Переливаємо в миску і даємо охолонути. Ставимо в холодильник на кілька годин, щоб масло підійшло і затверділо. Акуратно ложечкою знімаємо верхній масляний шар. Сироп залишаємо в холодильнику.
Для тіста дріжджі розтираємо з цукром, додаємо воду, борошно, яйця, сіль, починаємо замішувати тісто. Місимо хвилин 10, починаємо додавати масло апельсинове маленькими шматочками, додали-вмішали повністю в тісто - знову додали. Тісто дуже м’яке, залишаємо його на три години при кімнатній температурі. Кожну годину тісто викладаємо на присипаний борошном стіл, розтягуємо прямокутником і складаємо конвертом. Такі складання необхідні для розвитку клейковини. В останнє складання додаємо цукати. Готове тісто гарно тримає форму і приємне на дотик. Тепер формуємо наші пасочки і викладаємо їх у формочки, у мене паперові. Кладемо так, щоб тісто займало ? від загального об’єму форми. Залишаємо, щоб тісто заповнило весь об’єм. Випікаємо пасочки 20-25 хвилин при 180С. Готові пасочки ще гарячими щедро змазуємо холодним сиропом, якій залишився з-під масла. Даємо повністю охолонути. Такі паски можна не прикрашати глазур’ю, а просто присипати цукровою пудрою, завдяки сиропу вона ляже щільним шаром.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1167 від 01.05.2024p. |
¤ Як правильно розріджувати кров?Стежити за в’язкістю крові дуже важливо, адже хоч «густа кров» не класифікується як клінічний стан, вона може сприяти ризику формування тромбів. Для визначення в’язкості крові необхідно здати аналіз крові, хоча деякі симптоми також можуть вказувати на цю проблему....
| | ¤ Бурштин та гвинтівку вилучили здолбунівські поліцейськіСанкціонований обшук у господарстві 22-річного жителя села Ільпінь поліцейські за процесуального керівництва окружної прокуратури провели 19 квітня....
| ¤ На Рівненщині запрацює школа у лікарніНа Рівненщині запрацює Школа Супергероїв. Освітній осередок, розташований в Рівненській обласній дитячій лікарні, де будуть навчатись маленькі пацієнти, які вимушені довгий час перебувати на лікуванні. Нині ідуть ремонті роботи в навчальному просторі та формують колектив вчителів та вихователів. Про це повідомив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін....
| | ¤ Кличко: «Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на закупівлю дронів»Кияни, які взяли участь в благодійному забігу на Трухановому острові та аукціоні зі збору коштів на дрони, зібрали понад 3 мільйони гривень. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко....
| |
|