Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Квітень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
Травень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг  Палочки з кабачків у паніровці
Кабачки ріжемо брусочками, трохи присолюємо, перемішуємо і додаємо трохи олії - на 2 середні кабачки 1 ст. л. Тим часом готуємо паніровку, наприклад: панірувальні сухарі, сіль, порошок часнику, паприка і тертий на дрібну тертку твердий сир, трохи борошна, щоб сир не став грудочками, приблизно на 50 г. тертого сиру 1 ст.л. борошна, ретельно перемішати. Кожен брусочок обкачуємо в паніровці, викладаємо на пергамент і ставимо в духовку на 15 хвилин при 2000С. Подаємо з часниково-м’ятним соусом: 1 ст. йогурту столового або нежирної сметани
2 зубчики часнику
1-2 листочка м’яти
1/2 ч.л. паприки
Сіль за смаком
Часник і м’яту подрібнюємо зручним способом, все з’єднуємо і даємо постояти в холодильнику 15-20 хвилин.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1216 від 07.05.2025p. |
|