Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №935 від 17.10.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс добрих порад

Яка риба скільки зберігається

Яка риба скільки зберігається

Особливу увагу треба звернути на умови зберігання пресерви, бо риба в них не проходить термічну обробку.

• Свіжу рибу треба зберігати за температури від 0 до –1 градусів і вжити якомога швидше, оскільки вона швидко псується. Довше трьох діб можна зберігати лише в замороженому, в’яленому, копченому і консервованому стані.

• Заморожена риба зберігається за температури –18 градусів від 3 до 10 місяців залежно від виду риби. Якщо температура у вашій морозильній камері від –5 до –6 градусів, рибу в ній можна зберігати до двох тижнів.

• В’ялена (сушена) риба за оптимальних умов має термін зберігання до 6 місяців. Тобто приготовлену влітку тараньку варто з’їсти до Нового року. В’ялену і підв’ялену рибу за температури від –5 до –8 градусів (тобто у морозилці) можна зберігати до року.

• Зберігання засоленої риби (оселедця) залежить від концентрації солі та температури. Якщо у холодильнику від 0 до +1 градуса, слабосолену рибу можна зберігати до 6–7 діб, середньо і сильно солену – до 30.

• Риба гарячого копчення зберігається не більше трьох днів за температури від –2 до +2 градусів. Холодного копчення – максимум до трьох місяців (у вакуумній упаковці).

• Найкраще зберігаються рибні консерви – до трьох років, залежно від виду риби, способу консервування.

• Особливу увагу треба звернути на умови зберігання пресерви, бо риба в них не проходить термічну обробку. Трапляється, що пресерви «плачуть»: масні потоки свідчать про розгерметизацію. Усередину такої пресерви потрапляє повітря, і відповідно розмножуються мікроорганізми. Соус, у якому міститься філе, має бути прозорим.

• Пресерви мають лежати тільки в холодильнику з температурою не вище 0 градусів. Зверніть увагу на дату виготовлення, умови зберігання і термін придатності.

17.10.2019


Переглядів: 1579

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1167 від 26.04.2024p.
¤ 
Як правильно розріджувати кров?

Як правильно розріджувати кров?

Стежити за в’язкістю крові дуже важливо, адже хоч «густа кров» не класифікується як клінічний стан, вона може сприяти ризику формування тромбів. Для визначення в’язкості крові необхідно здати аналіз крові, хоча деякі симптоми також можуть вказувати на цю проблему....

¤ 
Бурштин та гвинтівку вилучили здолбунівські поліцейські

Бурштин та гвинтівку вилучили здолбунівські поліцейські

Санкціонований обшук у господарстві 22-річного жителя села Ільпінь поліцейські за процесуального керівництва окружної прокуратури провели 19 квітня....

¤ 
На Рівненщині запрацює школа у лікарні

На Рівненщині запрацює школа у лікарні

На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв. Освітній осередок, розташований в Рівненській обласній дитячій лікарні, де будуть навчатись маленькі пацієнти, які вимушені довгий час перебувати на лікуванні. Нині ідуть ремонті роботи в навчальному просторі та формують колектив вчителів та вихователів. Про це повідомив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін....

¤ 
Кличко: «Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на закупівлю дронів»

Кличко: «Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на закупівлю дронів»

Кияни, які взяли участь в благодійному забігу на Трухановому острові та аукціоні зі збору коштів на дрони, зібрали понад 3 мільйони гривень. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21254)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17386)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14609)
• Допомога під час карантину [967] (14528)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14362)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14181)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14054)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (14026)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (14022)
• Живи до ста! [965] (13997)
• Бюджет і ми… [965] (13937)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13931)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13805)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13708)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13706)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13648)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13265)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13236)

ТОП-15 свіжого номера:

• Кличко: «Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на закупівлю дронів» (78)
• Чому залізний купорос не варто використовувати на ділянці навесні? (43)
• Як правильно розріджувати кров? (43)
• Бурштин та гвинтівку вилучили здолбунівські поліцейські (42)
• У Рівному нарешті впорядкують вуличну торгівлю на вулицях Шевченка та Базарна (41)
• Чилбир – яйця по-турецьки (41)
• Що не варто чистити харчовою содою? (40)
• На Рівненщині запрацює школа у лікарні (37)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"