Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Вересень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | | |
Жовтень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг Печена фарширована картопля
Картоплю в кожурі добре вимити, кожну загорнути у фольгу і запекти до готовності. Поки печеться берете, що є в холодильнику – шинка, ковбаски, бочок, дрібно порізати, натерти сир твердий, порізати зелену цибулю, часничок, зелень, все змішати з йогуртом чи майонезом. Картоплю вийняти, розгорнути фольгу і розрізати кожну картоплину не до кінця, маленькою ложкою трохи вийняти м’якоті, змішати з начинкою і знову в картоплю щільно напхати, присипати зверху сиром і на 3 хвилини в духовку. Все робимо обережно, бо дуже гаряче.
Дуже смачно зі смаженими грибами, кисломолочним сиром і зеленню, коротше – непочатий край роботи! А ще доречною така страва буде «на природі» – вже підготовлену, фаршировану картоплю загортаємо у фольгу, а ось допікати будемо не в духовці, а на вуглях, поки смажиться шашлик!
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1189 від 02.10.2024p. |
|