Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №979 від 27.08.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Травень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс політики

Юрій Ліпський: «Ми різні, але у нас є спільна справа, і це нас об’єднує»

Юрій Ліпський: «Ми різні, але у нас є спільна справа, і це нас об’єднує»

Під час виборчої президентської кампанії 49-річний громадський діяч Юрій Ліпський працював у штабі команди Володимира Зеленського на Рівненщині. Тоді на виборах за Зеленського, як президента України, проголосувало понад 60% мешканців області. А нещодавно однопартійці довірили Юрію Ліпському посаду голови обласної організації політичної партії «Слуга Народу».

Ліпський все життя прожив у Рівному, виховує трьох доньок і хоче кращого майбутнього як для своїх дітей, так і для всіх своїх земляків. Він з приємністю згадує Рівне, коли ним керував Віктор Чайка і хотів би, щоб місто було у трійці кращих в Україні. Детальніше про плани на посаді голови обласної організації партії «Слуга Народу» Юрій Ліпський розповів у інтерв’ю для «РВ».

– Пане Юрію, за останніми соціологічними даними партія «Слуга Народу» має найвищий рейтинг серед усіх партій України. З призначенням головою обласного партосередку ви відразу ж стали в один ряд з найвпливовішими політичними гравцями області. Ваші відчуття?

– Відверто кажучи, сильної ейфорії я не відчуваю. Усвідомлюю величезну відповідальність, але вдячний керівництву партії, що довірили мені цю важливу місію. Зараз я повністю готовий до плідної праці та не боюся викликів, які постануть переді мною.

– Чому Ви долучилися до діяльності саме партії «Слуга Народу»?

– Насправді є ряд причин, чому я обрав партію «Слуга Народу». Моя професійна діяльність вже багато років пов’язана з громадською організацією «КВН» та «Лігою сміху», чим я безперечно пишаюся. Впродовж цих років я розвивався як особистість поруч із цікавими і талановитими людьми. І працювати з такою командою в будь-якій іншій сфері – одне задоволення. І тому не дивно, що я був одним із перших людей в області, які відкрито підтримували Володимира Зеленського та партію «Слуга Народу». Я повністю поділяю позиції президента, підтримую програму партії та запропоновану стратегію розвитку країни.

– Наскільки вдалим, на Вашу думку, був перший рік президентства Володимира Зеленського?

– Я з розумінням ставлюся до прагнення людей відчути покращення рівня життя якомога швидше. Але на будь-які прогресивні ідеї, якісні рішення та втілення їх у життя потрібен час та кропітка робота. Попри все, незважаючи на невиправдану критику опонентів, зміни в нашій країні відбуваються вже. Наприклад: зменшилася вартість газу та палива; стабілізувався курс валют; розвивається проєкт «Велике будівництво»; ремонтуються дороги і прокладаються нові шляхи; реалізовуються важливі соціально-економічні реформи та ще багато іншого. Окрім того, президент особливо переймається долею полонених, і процес повернення наших хлопців у свої сім’ї триває.

– Як Ви вважаєте, прийняті президентом рішення щодо подолання пандемії COVID-19 були вдалими?

– Рівень захворюваності, на щастя, в Україні не набрав таких великих обертів, як у багатьох інших країнах, саме завдяки прийнятим жорстким карантинним обмеженням, які спрацювали на випередження. Окремо хочу висловити подяку нашим медикам, які щодня допомагають рятувати життя рівнян.

– Яке Ваше бачення розвитку області?

– Наша стратегія – це максимальна мобілізація фахових спеціалістів різних галузей для виведення області на якісно вищий рівень. Я вважаю, що Рівненщина – унікальна, географічно вдало розташована, має багато важливих ресурсів, які при розумному використанні громадами допоможуть підвищити економічний рівень області та покращити добробут її мешканців.

– Пане Юрію, вперше Рівненщину у Верховній раді представляють п’ятеро депутатів від однієї партії. Як Ви комунікуєте між собою, наскільки плідною є ваша співпраця?

– Так, справді, уперше п’ятеро народних обранців саме від однієї партії – «Слуга Народу» представляють інтереси Рівненської області у парламенті, що дає нам певні переваги. Насправді команда досить потужна. Як і у будь-якому колективі, у нас бувають розбіжності у поглядах, інколи виникають і суперечки, але ми намагаємося слухати один до одного, досконало вивчаємо питання, ситуацію, знаходимо спільне рішення. Усі ми живі люди, ми різні, але у нас є спільна справа, і це нас об’єднує.

– Ви й надалі займаєтеся громадською діяльністю як голова правління Рівненської обласної молодіжної громадської організації «КВН». Чи не існує у Вас «кумівства», чи не просуваєте Ви своїх представників?

– Щодо «кумівства»: наша команда є абсолютно відкритою до нових знайомств, пропозицій та кандидатур. Ми раді запросити до співпраці професіоналів, які будуть готові поділитися своїм досвідом, баченням і зможуть запропонувати шляхи до якісних змін.

– Окрім політичної та громадської діяльності, Ви ще обіймаєте посаду заступника директора Рівненської музичної школи №2. Як Вам вдається поєднувати такі різні сфери діяльності, при цьому маючи дружину і дітей, які також потребують вашої уваги і турботи?

– Так, я працюю у цій школі 20 років. Школа мене надихає, там я спілкуюся з дітьми, батьками. Я радію, що моя робота і мої зусилля спрямовані на вдосконалення та розвиток закладу. Це приносить втіху і гордість батькам, культурно збагачує дітей та молодь. Якщо вміло планувати свій день, тиждень, рік, розставляти пріоритети, можна встигнути дуже багато. Хоча інколи шкодую, що у добі не 25 годин. Проте раціональне планування і використання свого часу допомагає мені організувати своє життя.

– Ви, як представник «Слуги Народу» в області, запрошуєте до співпраці активних рівнян. Куди їм звертатися?

– Користуючись нагодою, хочу звернутися до жителів Рівненщини і застерегти: зараз, як і під час президентських та парламентських виборів, з’являється багато «фейкових» представників партії «Слуга Народу». Наголошую, офіційна адреса нашого офісу: місто Рівне, вулиця 16 Липня, 42, тел. (096) 266-20-57.

Тож усіх охочих, хто відчуває свій потенціал, має бажання принести користь державі та своїм землякам, запрошую приєднуватися до нашої команди.

27.08.2020Спілкувалася Олена ІВАНЮК


Переглядів: 1332

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1167 від 01.05.2024p.
¤ 
Як правильно розріджувати кров?

Як правильно розріджувати кров?

Стежити за в’язкістю крові дуже важливо, адже хоч «густа кров» не класифікується як клінічний стан, вона може сприяти ризику формування тромбів. Для визначення в’язкості крові необхідно здати аналіз крові, хоча деякі симптоми також можуть вказувати на цю проблему....

¤ 
Бурштин та гвинтівку вилучили здолбунівські поліцейські

Бурштин та гвинтівку вилучили здолбунівські поліцейські

Санкціонований обшук у господарстві 22-річного жителя села Ільпінь поліцейські за процесуального керівництва окружної прокуратури провели 19 квітня....

¤ 
На Рівненщині запрацює школа у лікарні

На Рівненщині запрацює школа у лікарні

На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв. Освітній осередок, розташований в Рівненській обласній дитячій лікарні, де будуть навчатись маленькі пацієнти, які вимушені довгий час перебувати на лікуванні. Нині ідуть ремонті роботи в навчальному просторі та формують колектив вчителів та вихователів. Про це повідомив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін....

¤ 
Кличко: «Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на закупівлю дронів»

Кличко: «Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на закупівлю дронів»

Кияни, які взяли участь в благодійному забігу на Трухановому острові та аукціоні зі збору коштів на дрони, зібрали понад 3 мільйони гривень. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21281)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17402)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14623)
• Допомога під час карантину [967] (14539)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14373)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14191)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14066)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (14038)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (14036)
• Живи до ста! [965] (14008)
• Бюджет і ми… [965] (13948)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13942)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13819)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13722)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13718)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13656)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13277)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13246)

ТОП-15 свіжого номера:

• Кличко: «Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на закупівлю дронів» (349)
• Чому залізний купорос не варто використовувати на ділянці навесні? (73)
• Їхав п’яним за кермом: загинула 19-річна пасажирка (72)
• 12 кращих джерел вітаміну Е: чиста шкіра, добрий зір, міцний імунітет та збереження молодості (71)
• Чилбир – яйця по-турецьки (70)
• Бурштин та гвинтівку вилучили здолбунівські поліцейські (69)
• Як правильно розріджувати кров? (67)
• Лікарі назвали фрукт, який стає кориснішим після термічної обробки (66)
• Вітамін D і не тільки: популярні добавки, які можуть бути небезпечними для вашого серця (64)
• Що не варто чистити харчовою содою? (63)
• У Рівному нарешті впорядкують вуличну торгівлю на вулицях Шевченка та Базарна (63)
• Переваги паперових форм для пасок (62)
• Ефективний спосіб збільшити горіння свічки (61)
• На Рівненщині запрацює школа у лікарні (61)
• Які шкідники бояться чорнобривців? (60)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"