Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Вересень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | | |
Жовтень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг Печінковий паштет-мус
На 6 порцій:
300 г печінки (на свій смак);
1 середня морквина;
1 середня цибулина;
1 зубчик часнику;
100 мл вершків від 15% жирності;
1 ст. л. коньяку;
сіль, перець, мускатний горіх на кінчику ножа,
0,5ч.л. цедри апельсина чи лимона. Все просто – обсмажуємо подрібнені цибулю з часником до золотистого кольору. Як буде готове, відсунули на край сковорідки і обсмажуємо моркву, теж відсунули готову на край, обсмажили печінку 1-2 хвилини, все перемішали, додали спеції і цедру, влили коньяк і вершки, потримали на вогні хвилин 5. Все викладаємо в блендер, пробиваємо до однорідної маси і викладаємо в лоточок, маса може видатися рідкуватою, але вона набуде щільнішої консистенції. Залишаємо в холодильнику на 12 годин і можна споживати.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1190 від 04.10.2024p. |
|