№1024 від 22.07.2021p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Огіркове гаспачоНа 4-6 порцій: 4 великих огірка, приблизно на 500г; 1 зубчик часнику; 2-3 пера зеленої цибулі; 1 ст.л. лимонного соку; 0,5 ч.л. цедри лимона; 500 мл кефіру (будь-якої жирності); 1 пучок шпинату; 1 ч.л. білого хріну; кріп, петрушка; мелений чорний перець. Все настільки елементарно, що соромно писати: огірки чистимо від шкірки, всі інгредієнти крім кефіру складаємо в блендер і пробиваємо. Консистецію краще залишити неоднорідною, так буде смачніше. Виливаємо в тарілки і доливаємо кефіром так, щоб утворилися гарні розводи. Прикрашаємо свіжомеленим перцем і шматочком лимона. Можна прямо в тарілку додати кілька кубиків льоду.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |