№1027 від 11.08.2021p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Ніжний рибний пирігНа 4-6 порцій: 500 г риби (хек, тілапія, тріска); 100 г твердого сиру; 250 мл молока; 2 ст.л. борошна пшеничного; 2 яйця; 2 ст.л. томатної пасти; 1 шт. лимон; сіль, перець за смаком. На сухій сковорідці спасерувати борошно до легкого карамельного кольору, злегка остудити, розвести молоком та проварити соус 5 хвилин. Додати томат-пюре і сир, приправити сіллю, перцем або приправою до риби на свій смак. Яйця розділити на жовтки і білки. Жовтки підмішати до соусу. Рибне філе нарізати кубиками, скропити лимонним соком, посолити і поперчити, обсмажити, додати до соусу і перемішати. Збити білки в стійку піну і акуратно вмішати їх в нашу масу. Форму для запікання змастити маслом і вилити в неї суміш. Поставити форму в духовку і випікати пиріг при температурі 180С 30-35 хвилин до золотистої скоринки. Вимкнути духовку і нехай пиріг постоїть ще 10 хв, щоб не осів).
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |