Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Вересень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | | |
Жовтень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг Фальшиві гриби – готуємо баклажани
На 4 порції:
4 баклажана;
2 яйця сирі;
1 велика цибулина;
1 зубчик часнику;
1 лавровий листочок;
сіль, перець;
петрушка. Баклажани чистимо від шкірки, ріжемо кубиками, викладаємо в миску, вбиваємо яйця, все ретельно перемішуємо, щоб яйця огорнули кожен кубик баклажану, залишаємо на 30 хвилин. Цибулину обсмажуємо до золотистого кольору. Баклажани обсмажуємо до готовності на окремій сковорідці, додаємо цибулю, подрібнений часник, сіль, перець, лавровий листок, подрібнену петрушку і просмажуємо ще хвилин 5, щоб всі аромати і смаки передружилися. Смакує як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1191 від 14.10.2024p. |
|