№1036 від 08.10.2021p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Вершкові булочки500 г борошна в/г; 230 г води; 1 яйце; 40 г вершкового масла кімнатної температури; 30 г цукру; 25 г сухого молока; 10 г солі; 25 г дріжджів пресованих. Змішати всі інгредієнти і вимісити тісто до гладкого стану. Залишаємо на 1 годину відпочити. Поділити тісто на шматочки по 65-70 гр., округлити і вкласти в змащену маслом форму, щоб бічні сторони булочок майже торкалися одне одного. Під час випічки вони з’єднаються і при цьому буде мінімальна кількість скоринки. Залишаємо на повну розстойку, це займає близько години-півтори при 20оС. Перед посадкою в духовку змастити розтопленим вершковим маслом, випікаємо при 205оС протягом 15-18 хвилин, після духовки відразу знову змастити розтопленим вершковим маслом, залишити охолоджуватися.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |