Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Листопад 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
Грудень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | | |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг Салат з баклажанів в китайському стилі
2 баклажана;
2 помідора;
1 невеличка цибулина;
50 г фети;
2 зубчики часнику;
2 ст.л. соусу теріякі;
1 ст.л. оцту;
1 ст.л. цукру;
1 ст.л. кунжутної олії (або оливкової);
сіль, перець;
кунжут. Баклажани ріжемо кільцями, солимо і залишаємо на 20-30 хвилин, щоб вийшла гіркота, далі промиваємо і просушуємо. Обсмажуємо до готовності, можна на сухій сковорідці, можна в олії. Готові баклажани викладаємо в миску, додаємо теріякі, подрібнений часник, перемішуємо і залишаємо на годину промаринуватися. Цибулю нарізаємо півкільцями, перетираємо з цукром, додаємо оцет і теж залишаємо промаринуватися. Томати ріжемо шматочками, додаємо до баклажанів в маринаді, відтискаємо цибулю, теж додаємо до овочів, розкришуємо фету, заправляємо олією і присипаємо кунжутом.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1198 від 11.12.2024p. |
|